11 April 2015

Langeafstandlopers zijn goede bedpartners

Niet alleen op zoek naar een gezellig maatje maar ook naar een bedpartner waar je stomende seks mee kunt hebben? Kijk dan naar de vingers van je minnaar in wording. Is zijn ringvinger minstens even lang of langer dan zijn wijsvinger, dan heb je een goede vangst te pakken.

Bedsport

Wist je dat diezelfde vingerlengte eigenschap wordt toegeschreven aan langeafstandlopers? Die zouden dus ook uitstekende bedpartners zijn. Toegegeven, het klinkt allemaal wat vreemd en zelfs verwarrend. Maar zo ingewikkeld is het eigenlijk niet. Lange ringvinger = goede langeafstandloper = goede seks. Een blootstelling aan grotere hoeveelheden testosteron in de baarmoeder bij bepaalde mensen zou ervoor zorgen dat het uithoudingsvermogen zowel bij duursporten als bij de bedsport danig verlengd wordt. En dat laat zich uiterlijk zien in een lange ringvinger.

Testosteron

De studie die tot deze conclusie kwam vergeleek de vingerlengtes van marathonlopers, en vond een gemeenschappelijk kenmerk bij de snelste lopers, zowel bij mannen als bij vrouwen. Die snelle lopers hadden allemaal zo’n ringvinger die even lang of langer was dan hun wijsvinger. Daaropvolgend vonden ze nog een tweede kenmerk bij de mannen en vrouwen met een lange ringvinger, namelijk een hoog libido. Allebei zijn ze het gevolg van blootstelling aan hoge gehaltes testosteron in de baarmoeder, volgens de onderzoekers, wat ervoor zorgt dat deze mannen en vrouwen het zowel op de atletiekpiste als in bed langer kunnen volhouden. Stiekem al even naar je eigen vingers gekeken? Betrapt. In elk geval wel een handig middeltje om potentiële bedpartners op te selecteren.

Historische verklaring

Voor de sceptici omtrent dit onderzoek: er is een historische verklaring voor deze “langvingerige”, seksueel gedreven mensen. Onze voorvaderen hadden er alle baat bij om snel te kunnen lopen in hun zoektocht naar voedsel tijdens het jagen. De mannen die het snelste waren in lopen en voedsel vangen, werden gezien als een goede partij door de vrouwen. Vandaar dat ook hun seksuele drive hoog genoeg moest zijn, want die mannen waren de uitverkoren partners om je mee voort te planten.

Uithoudingsvermogen

Wie door de natuur niet gezegend is met een aanleg voor uithoudingsvermogen kan het zichzelf wel aanleren. Door veel te trainen en inspanningen te leveren, loop je met de nodige wilskracht misschien ooit wel een marathon. Hetzelfde geldt trouwens voor de bedsport: veel oefenen en moeite doen kan de gewenste resultaten opleveren.

Delen:
Facebook Twitter Icon

1 reacties

  1. het is waar!

    Paola | 11-04-2015
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Nooit moet anale seks als een verplichting voelen

Bij het lezen van het volgend artikel, kwam de volgende gedachte...

Boost voor je relatie: maand dagelijks seks

Noem eens 5 redenen om elke dag seks te hebben met...

Wat vinden we erger? Emotioneel of seksueel vreemdgaan

Wat zou je erger vinden: als je partner seks heeft met...

Corona belemmert seksualiteit van jongeren

Online daten en flirten blijkt geen alternatief voor jongeren tijdens de...

Slechts 1 op 3 van de Nederlanders en Vlamingen weet wat intersekse is

Voor het eerst is onderzoek gedaan naar de kennis en opvattingen...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

advertentie