fifty shades of grey

Ladies Night 50 Shades: uit of thuis?

De eerste Nederlandse vertoning van het erotische drama Fity Shades of Grey is op 11 februari ook meteen de grootste ladies night ooit in de vaderlandse bioscopen. Exploitant Pathé heeft verdeeld over vele tientallen voorstellingen, al zo’n 32.000 stoelen verkocht. Ofwel bijna 50 procent meer dan de grootste ladies night tot nu toe. Dat was bij Gooische Vrouwen 2.

Sex voor vrouwen niet langer verboden terrein

Om niet te veel vrouwen te moeten teleurstellen zijn er extra voorstellingen ingepland in Helmond, Rotterdam en Breda. In totaal zijn er voor Fifty Shades of Grey in de voorverkoop al 90.000 kaarten afgezet. Sex is voor vrouwen duidelijk geen verboden  terrein meer. Dat niet iedereen er openlijk mee te koop loopt, dat is ook helemaal geen must, maar als je er als vrouw meer open over bent, dan zal je dat een vrij gevoel geven.

Niet de deur uit voor  een Ladies Night

Jij bent vast ook naar  Gooische Vrouwen 2 geweest en mogelijk behoor jij voor 50 tinten grijs, onder de 90.000 kaartkopers. Maar weet je dat je voor een Ladies Night niet eens de deur uit hoeft.  Net als een tuperware party kun je thuis of bij vriendinnen een gezellig thuisparty houden met erotische artikelen. Dit zijn de befaamde Ladies Night Homeparties, waarbij erotiek wordt gebracht met een vette knipoog.

Ladies Night Homeparties

Ladies Night is begonnen in 2004 en is al jaren de grootste homeparty organisatie in Nederland. Gezelligheid, kwaliteit, bereikbaarheid, goede communicatie en service zijn logische kenmerken. Meer dan 170 consulentes verzorgen maandelijks enkele honderden party’s door heel Nederland.

Zoals ik net al aanhaalde is Sex tegenwoordig makkelijker bespreekbaar, zeker voor vrouwen onder elkaar. Door series als Sex & The City en de Vijftig Tinten Grijs romantrilogie praten vrouwen tegenwoordig vaker en opener met vriendinnen onder elkaar over seks. Gelukkig,  want je kunt van elkaar leren en een leuke bijkomstigheid is dat het vaak hilarische momenten oplevert..

Verboden voor mannen!

Voor een Ladies Night Homeparty nodig je minimaal 7 vriendinnen boven de 18 jaar uit bij je thuis voor een supergezellig, ontspannen, maar ook spannende en een ondeugende avond waarover nog lang nagepraat, nagenoten en gelachen wordt. Door één van onze spontane en gezellige consulentes zal je wegwijs gemaakt worden met de allernieuwste erotische speeltjes en gadgets, uitgezocht door en voor vrouwen op kwaliteit, doeltreffendheid, uiterlijk en prijs. Een Ladies Night thuisparty is echter meer dan alleen verkoop. Het is een uniek concept voor een superleuke avond met vriendinnen.  De mannen moeten zichzelf maar een avondje vermaken, want nu is het tijd voor de meiden!

Seksspeeltjes zijn nieuw voor jou?

Misschien is het hele fenomeen seksspeeltjes wel nieuw voor je en maak je voor het eerst kennis met een hele nieuwe wereld die voor je open gaat. Heel veel vrouwen gaan niet zo snel naar een seksshop en het bestellen van erotische artikelen op internet is niet zonder risico, omdat je ten eerste niet voelt wat je koopt en ten tweede niet weet of het wel discreet bij je zal worden afgeleverd. Je moet er toch niet aan denken dat de postbode je pakje met een brede grijns aan je overhandigt! Heb je iets besteld , dan wordt dit per persoon verpakt bij de gastvrouw afgeleverd. Ruim 300.000 tevreden klanten zijn jou voorgegaan. De manier van presenteren, het afhandelen van een bestelling en geleverde service worden zeer gewaardeerd.

Voor meer info kijk op de site van Ladies Night Homeparty.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.