Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
Laat je droom realiteit worden in Costa Rica
30 oktober 2015

Laat je droom realiteit worden in Costa Rica

Wandelen in de prachtige, ongerepte natuur zoals een adembenemend regenwoud, prachtige kleurrijke vogels spotten en je dag afsluiten met een cocktail in je hand terwijl je op een idyllisch strand zit. Dat klinkt toch als een droom? Het goede nieuws is, deze droom kan realiteit worden. En deze realiteit heet Costa Rica.

Uniek Costa Rica

Costa Rica is een land waar je niet over uitgepraat raakt. Het land is uniek en bevat ontelbaar veel natuurschatten. Van nevelwouden tot vulkanen, van savanne tot tropische regenwouden en prachtige stranden. En dan hebben we nog geen woord gerept over de grote verscheidenheid aan dieren. Dieren zoals wij ze uit de dierentuin kennen maar in Costa Rica leven ze vrij in de natuur; apen, krokodillen, leguanen, luiaards en ga zo maar door.

Costa Rica Singlereis Sawadee

Singles rondreis

Als single is het ontzettend relaxed om met andere singles op reis te gaan; samen ervaringen delen, gelijkgestemden leren kennen, nieuwe vriendschappen opdoen of misschien ontmoet je zelfs wel een nieuwe liefde! Verliefd word je in ieder geval op het wonderschone Costa Rica wanneer je met de 23-daagse rondreis van Sawadee meegaat. Een heel afwisselende rondreis met singles laat ook jou kennis maken met de enorme diversiteit van dit prachtige land.

Activiteiten

Wat staat er allemaal op het programma? Zowel actieve belevenissen zoals paardrijden, varen en wandelen én heerlijk ontspannen dagen op de allermooiste stranden. Op deze stranden kun je zeeschildpadden hun eieren zien leggen; heel indrukwekkend. Ook wordt er een bezoek gebracht aan het kleinste en één van de meest geliefde parken van Costa Rica; Manuel Antiono.

Vertrekdata

Mocht jij een enorme behoefte hebben om zo snel mogelijk te vertrekken en aan de winterse Nederlandse kou te ontsnappen? De eerste vertrekdatum voor deze single reis is 29 januari 2016. Dit is overigens meteen de beste reistijd van het jaar om Costa Rica te bezoeken! Kies je er liever voor om je heerlijk te kunnen verkneuteren en te genieten van de voorbereidingstijd? Dan kun je gebruik maken van de vertrekdatum op 4 maart 2016.

Sawadee

Sta je al te popelen? Check dan de website voor alle informatie!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Sawadee. Sinds 1983 organiseert Sawadee avontuurlijke rondreizen. Ook kiezen zij bewust voor reizen met kleine groepen, dus minimaal 8 mensen en maximaal 20. De minimale leeftijd is 18 jaar. Benieuwd geworden? Check de website.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Zes Europese bestemmingen die aanvoelen als een verre reis

Wereldreizen is fantastisch, maar het zal je verbazen hoe veel er...

Waarom dauwtrappen we op Hemelvaartsdag?

Hemelvaartsdag is voor veel mensen een vrije dag. De een draait...

Ontdek culinair Costa Rica in jouw eigen keuken

Met wat extra tijd thuis, komt ook extra tijd en liefde...

Verwonder en beleef Tanzania met deze 10 hoogtepunten

Woorden schieten tekort voor Tanzania als het gaat om de natuur...

Wandelend singles ontmoeten

Hou je van de natuur, trek je er graag wandelend op...

singlessite gidsen

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

advertentie