Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
boot
15 oktober 2014

Laat een stedentrip vooral ontspannen zijn

Singles en Stedentrip begint niet voor niets allebei met een S. Het past gewoon goed bij elkaar, noem het een match. We hebben onlangs al bericht dat stedentrip door singles vaak gebruikt wordt voor hun eerste keer samen een paar dagen weg. Samen de dag door brengen op een vreemde locatie, maakt snel duidelijk of ook tussen jullie een mogelijke match zit, die uitgebouwd kan worden tot iets groters.

Favoriet reisje voor singles

Een stedentrip is voor velen het favoriete reisje. Alleen maar luieren op het strand is wel een dagje leuk maar dan moet er toch weer iets gebeuren. Het mooie van op vakantie zijn is nieuw dingen zien. Nieuwe beelden zien en beleven. Naast het sightseeing kun je in een stad ook lekker eten en drinken en winkelen.

Omdat je elkaar waarschijnlijk nog niet zo goed kent, kan zo’n tripje juist ook vermoeiend zijn. Je plant mogelijk de hele dat vol en komt absoluut niet tot rust. Je komt dan moeier thuis dan dat je ging.  Zorg ervoor dat je daar wel genoeg energie hebt, want samen plannen maken kost nog meer energie dan alleen bepalen wat je gaat zien en waar je gaat eten.

Houdt stedentrip ontspannen

Wil je je stedentrip zo ontspannen mogelijk houden, Dan zijn er een paar zaken waar je van te voren even bij stil moet staan. Voor het beste resultaat.

1. Maak een planning

Als je je goed voorbereid op een stedentrip, dan heb je ter plaatse wat meer rust. Dat klinkt suf, omdat de spontaniteit er zo wel een beetje vanaf is, maar je gaat er profijt van hebben. Wanneer je samen al zit na te denken over wat je wel en wat je niet wilt zien, dan leer je de ander ook vooraf al beter kennen. Ben je beide enthousiast over iets, dan maakt dit het vooruitzicht op het reisje nog leuker. Bedenk ook leuke momenten waar je rust kunt gaan nemen, bv leuke parkjes of pleinen.

2. Neem je hardloopschoenen mee en ga ‘s morgens hardlopen

Het klinkt misschien vreemd dat je door je in te spannen, je juist fit gaat voelen. Ga in de ochtend hardlopen om een stad te verkennen en zeker vroeg in de ochtend. In de stad is het dan nog lekker rustig, en heb je meteen de kans om bepaalde delen alvast te verkennen om te zien of het de moeite waard is om er later terug naartoe te gaan. Vind je date het ook prettig om mee te gaan hardlopen, dan heb je meteen een gezamenlijke hobby te pakken.

3. Laat je lekker rondrijden

Iedere stad heeft wel een eigen ludiek vervoersmiddel om meer van de stad, zoals de fietstaxi, paard en wagen of bootjes. Ga lekker zitten en laat je rondrijden of -varen. Zo bekijk je de stad een keer van de andere kant, geef je je voeten wat rust en kun je lekker ontspannen.

4. Boek een hotelkamer mét bad

Niets is lekkerder dan na een lange dag sightseeing, slenteren en shoppen om even bij te komen in een heet bad. Maar dan moet je dus wel een hotelkamer mét bad hebben. Ga alleen of samen in bad, ook een aparte belevenis trouwens voor een prille relatie. Bedenk wel dat je er loom van kunt worden en jullie mogelijk geen zin meer hebben om nog terug de stad in te gaan voor hapjes en drankjes. Pak je hier toch een drankje en gun jullie een lekker momentje om bij te komen!

5. Kies een hotel met bar op het dak

Het uitzicht op een hele mooie stad van boven af gaat nooit vervelen. Het geeft juist een ontspannen gevoel. Doordat alles van bovenaf er heel klein uitziet, lijkt alles daar beneden een stuk minder snel te gaan. Kies voor een hotel met bar op het dak, waar je aan het einde van de middag kunt genieten met een drankje, dan kun je je daar even lekker opladen voor een gezellige avond.

Kijk eens in Weekendje Weg Gids voor stedentrips en andere kleine reisjes.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

SNP Natuurreizen

gerelateerde artikelen

Vergeet die tinderdate! Déze Valentijnsdag regel je karmapunten!

Al wandelend door de winkelstraten, lijkt het al wel een maand...

Flirt en ontmoet tips voor verlegen types

Het lijkt allemaal zo simpel. Je vindt iemand leuk, flirt een...

Ontspan jij volledig op vakantie?

Zo simpel is het niet dat ontspannen op vakantie. Maar liefst...

Single en op reis: Duitsland

Een leuke vakantiebestemming zonder dat je ver weg bent? Neem Duitsland...

5 x toffe dingen om te doen in Berlijn

Aan cultuur en indrukwekkende gebouwen geen gebrek, maar wat kun je...

singlessite gidsen

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

advertentie