klompen

Laat de boer(in) in jou ontwaken

Gisteravond was het weer zover. Miljoenen mensen zaten aan de buis gekluisterd om de verwikkelingen van de single boeren te volgen in het datingprogramma Boer zoekt Vrouw. Het platteland in combinatie met de liefde heeft kennelijk een magische aantrekkingskracht op ons.

Boer & Boerin

Hitsige Geert was weer lekker op dreef en kroop haast bij al ‘zijn’ vrouwen in bed. Boerin Bertie krijgt het maar niet voor elkaar om een 1 op 1 gesprekje aan te knopen met al haar vrouwen en boer Tom kijkt enigszins meewarig naar zijn meisjes uit de stad wanneer ze hun handen vuil moeten maken. Bij boer Jan lijkt alles te draaien om het al dan niet oogcontact hebben met de vrouwen en bij boer Theo moet er ook daadwerkelijk gewerkt worden. Het is me wat.

Charme platteland

Wat bezielt iemand om haar hele hebben en houden op te willen geven om te verhuizen naar het platteland? Tussen de koeien, schapen, in overal en rubberlaarzen te dabberen door de bagger en daar dan de romantiek van in te zien? Gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde en zijn er jaarlijks nog altijd vrouwen genoeg die dit avontuur aan willen gaan. Het leven op het plattenland kent natuurlijk zeker zijn charmes!

Boerderij overnachting

Ben jij ook dol op de bloemetjes en de bijtjes? Dartel je ook graag rond tussen de schapen of kom je echt tot rust wanneer je niets anders ziet dan weiland en de vogeltjes hoort fluiten? Dan kun je ook overwegen om eens een nachtje (of twee) te overnachten op een boerderij. Woon je in de stad en wil je als alleenstaande ouder je kinderen kennis laten maken met het leven op het platteland dan is een mini vakantie zo geboekt! Op Boerderijkamers vind je een heel leuk aanbod dat varieert van B&B’s tot een hele boerderij om te huren. Dat kan in Nederland maar ook in België. Maak er een mooi weekend of mini vakantie van!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!