Kwart singles

Bijna een kwart van de singles in Nederland zit de komende feestdagen alleen thuis. Oud & Nieuw blijft beroerder dan de kerstdagen en hoewel 85 procent vorig jaar ook als single door het leven ging, verwacht 71 procent in december 2009 toch echt een partner te hebben. Dit blijkt uit een korte enquête welke werd gehouden onder de bezoekers van het online magazine Singlessite.nl.

Familie populair
Hoewel bijna een kwart van de singles dus alleen thuis voor de buis zit, brengen de meeste van hen de feestdagen bij familie door. Maar liefst 51 procent van de geënquêteerden schuift bij ouders, broer of zus aan de kerstdis. Een overige 8 procent verblijft bij vrienden en eenzelfde percentage verlaat het land voor een korte vakantie. Kerstfeesten en activiteiten, welke speciaal voor singles worden georganiseerd, zijn dit jaar iets minder in trek. Slecht 3 procent heeft plannen in die richting.

Oudjaar dieptepunt
Als single Oud & Nieuw vieren blijf het naarste decembermoment. Zo’n 29 procent zegt dit echt als een absoluut dieptepunt te ervaren. Voor 23 procent blijven de kerstdagen een ware verschrikking en 31 procent vindt beiden simpelweg even vervelend. Hoewel 85 procent van de ondervraagden de vorige kerst ook als single heeft doorbracht kijkt men uitermate positief naar de toekomst. Zo’n 71 procent ziet zichzelf de feestdagen van 2009 met een partner doorbrengen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?