singles dating coach

Kusvideo oogst hoog succes op internet

Een eerste kus vergeet je nooit. Ook niet als er een camera bij staat én  degene die je hartstochtelijk zoent een volslagen vreemde is. Het You­Tube-filmpje  ‘First Kiss’ is in één dag tijd meer dan 8,5 miljoen keer ­bekeken.

Perfect strangers

Dat is waanzinnig veel en zelden gebeurd. Maar iedereen wilde het gezien hebben: tien gelegenheidskoppels, ‘perfect strangers’, die  elkaar kussen – tot hun eigen verbazing al snel zó hartstochtelijk dat ze er zelf van gingen blozen en de filmmaakster met hen.

Heftiger dan seksscènes

‘Ik wilde soms ‘cut’ roepen, maar heb wijselijk gezwegen. Ik heb vroeger al een paar seksscènes gedraaid. Maar dit was veel heftiger!’, zegt de Amerikaanse Tatia Pilieva, die het wonderlijke filmpje regisseerde.

‘Het was tegen mijn instinct, maar ik ben zo weinig mogelijk tussen­gekomen. Dat gaf wat ademruimte. De mooiste momenten waren die wanneer er gewoon niets gebeurde.’

Elke deelnemer kwam de ander voor de eerste keer tegen. En ze zoenden elkaar, ook voor het eerst. En misschien niet voor het laatst – zo zag het er toch niet uit voor de miljoenen die het filmpje gisteren al zagen.

Hoe selecteerden jullie de koppels?

‘De meeste mensen zijn vrienden van mij. Ik stuurde hen wat foto’s in de stijl van wat we wilden doen en de vraag of ze aan een kusproject wilden meedoen. Kandidaten genoeg.’

En ze waren echt vreemden voor elkaar?

‘Totally. Wij hebben de koppels met elkaar gematcht op het zicht. We hadden jong, oud, hetero en homo. Maar niemand wist wie hij of zij zou kussen tot de ander vóór hen stond.’

Wat vond je het meest verrassend in hun reacties?

‘De reacties van de mensen die erop stonden te kijken, vind ik nog het mooist. Kippenvel of natte ogen. Ik heb het allemaal gezien. De deelnemers zelf waren allemaal erg opgewonden. Velen waren ook gecharmeerd door hun eigen reacties, als ze die zagen, achteraf op de film.’

Bron: AD

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.
sinterklaasavond alleenstaande ouder
By Tijmen ·
8 november 2021

Tips voor een heerlijk avondje Sinterklaas

Sint zat te denken wat hij dit jaar moest schenken... Wij helpen je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte Sinterklaasgedicht!
By Tijmen ·
29 oktober 2021

Single zijn is je kracht

hutspot
By Margret ·
28 oktober 2021

Singlesrecept: originele Leidse hutspot voor Leidse singles

Met het oog op Leidens Ontzet op 3 oktober een zeer bijpassend recept, min of meer afgestemd op singles. Origineel recept was berekend op groot gezin van 4 eeuwen terug.
snacken na stappen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Snack attack? Dit zegt het over jouw karakter

Wist je dat jouw eetpatronen iets zeggen over jouw persoonlijkheid en karakter? Nou, wij ook niet maar misschien dat je na het lezen van deze voorbeelden jezelf er ook helemaal in herkent!
By Moniek ·
26 oktober 2021

Geweldige vintage woonschatten vind je hier

Dol op tweedehands, vintage en design speuren op rommelmarkten? wist je dat je ook in de winter prima op zoek kan naar nieuwe woonschatten voor een prikkie?