singles dating coach

Kusvideo oogst hoog succes op internet

Een eerste kus vergeet je nooit. Ook niet als er een camera bij staat én  degene die je hartstochtelijk zoent een volslagen vreemde is. Het You­Tube-filmpje  ‘First Kiss’ is in één dag tijd meer dan 8,5 miljoen keer ­bekeken.

Perfect strangers

Dat is waanzinnig veel en zelden gebeurd. Maar iedereen wilde het gezien hebben: tien gelegenheidskoppels, ‘perfect strangers’, die  elkaar kussen – tot hun eigen verbazing al snel zó hartstochtelijk dat ze er zelf van gingen blozen en de filmmaakster met hen.

Heftiger dan seksscènes

‘Ik wilde soms ‘cut’ roepen, maar heb wijselijk gezwegen. Ik heb vroeger al een paar seksscènes gedraaid. Maar dit was veel heftiger!’, zegt de Amerikaanse Tatia Pilieva, die het wonderlijke filmpje regisseerde.

‘Het was tegen mijn instinct, maar ik ben zo weinig mogelijk tussen­gekomen. Dat gaf wat ademruimte. De mooiste momenten waren die wanneer er gewoon niets gebeurde.’

Elke deelnemer kwam de ander voor de eerste keer tegen. En ze zoenden elkaar, ook voor het eerst. En misschien niet voor het laatst – zo zag het er toch niet uit voor de miljoenen die het filmpje gisteren al zagen.

Hoe selecteerden jullie de koppels?

‘De meeste mensen zijn vrienden van mij. Ik stuurde hen wat foto’s in de stijl van wat we wilden doen en de vraag of ze aan een kusproject wilden meedoen. Kandidaten genoeg.’

En ze waren echt vreemden voor elkaar?

‘Totally. Wij hebben de koppels met elkaar gematcht op het zicht. We hadden jong, oud, hetero en homo. Maar niemand wist wie hij of zij zou kussen tot de ander vóór hen stond.’

Wat vond je het meest verrassend in hun reacties?

‘De reacties van de mensen die erop stonden te kijken, vind ik nog het mooist. Kippenvel of natte ogen. Ik heb het allemaal gezien. De deelnemers zelf waren allemaal erg opgewonden. Velen waren ook gecharmeerd door hun eigen reacties, als ze die zagen, achteraf op de film.’

Bron: AD

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.