Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
geboren single
8 oktober 2014

Kun jij je ook zo single voelen?

Naast het feit dat ik voor Singlessite.nl werk, ben ik ook fotograaf. Dat is een prettige combinatie, dat gaat goed samen. Voor Singlessite.nl werk ik op een PC. Voor mijn fotowerk heb ik een Mac Book Pro. Daar gaat het de laatste weken niet zo goed mee. Op willekeurige momenten gooit de computer mij eruit. Ik krijg een egaal zwart scherm te zien. Alle bewerkingen die in in Photoshop gedaan heb op een foto en nog niet zijn opgeslagen, zijn verloren gegaan en ik moet weer opnieuw beginnen. Balen.

Alleen met je probleem

Werken met Photoshop op de Mac of met Word of Excell, allemaal geen probleem, zolang je maar gewoon op je computer kunt vertrouwen. Van vastlopende computers heb ik echt geen verstand. Bellen met hulpdiensten zoals Mac Support, daar heb ik alleen maar lovende woorden voor over. Mensen, ergens in het land, die jou op afstand van een computerprobleem gaan af helpen. Wat zal dat vaak kneuterig klinken aan de andere kant van hun lijn. Je voelt je dan zo dom, stom, zielig en alleen met je probleem. Zo single, bedacht ik me. Niet dat het hebben van een vriend dit probleem had kunnen voorkomen, maar toch. Dan kun je nog lekker klagen tegen een ander.

Help

Computer helemaal leeg maken, opnieuw configureren, Office er op nieuw opzetten, Adobe opnieuw downloaden, niks werkt meer. Om moedeloos van te worden. Soms was ik best even trots op me zelf dat  in deze herstelfase “iets” me zomaar lukte. Even later werd ik er weer uitgegooid. Probleem was dus duidelijk niet opgelost. Weer maar Mac Support inschakelen. Help.

Ondertussen was mijn email verkeer er ook mee opgehouden. Al mijn accounts moest ik opnieuw invoeren. Ook mijn persoonlijke computer adviseur, die een paar straten verderop woont, kon mij niet helpen. Naar Ziggo bellen dan, ruim anderhalf uur aan de telefoon gezeten met een uiterst aardige en geduldige vrouw. Het leek al wel een deel van de problemen weg te werken, maar toch niet helemaal. De tranen zitten te dringen en op zo’n dag is er niet veel extra’s voor nodig om die te laten stromen.

Extra single voelen

Wat ik net beschreven heb, is zo maar een voorbeeld. Een computer die niet doet wat ik wil, daar loop ik gelukkig niet iedere dag tegen aan. Maar het hetzelfde moedeloze gevoel besluipt me ook wel eens als ik als alleenstaande moeder alleen moet nadenken over mijn huis, over mijn hypotheek, over een kapotte ketel, over de opvoeding van mijn kinderen. Maar ook over kleine dingen zoals het avondeten, de boodschappen, het buiten zetten van de vuilnisbak. Soms hoeven zaken niet groot te zijn om je even extra single te laten voelen.

Trots

Vrijdag heb ik mijn Mac naar de Apple Store gebracht in Breda. De rest van de middag ben ik lekker in de zon gaan liggen, daar was ik wel aan toe. Alvast liggen nadenken over nieuwe artikelen voor op Singlessite.nl, want daar heb ik niet constant een computer bij nodig. Het weekend moest ik me overgeven aan het niet hebben van mijn Mac, eigenlijk best eens rustig. Vandaag is het maandag. Een mailtje bracht me op de hoogte dat mijn Mac gerepareerd is. Gelukkig. Heb ik toch zelf afgehandeld en opgelost. Ben ik als alleenstaande ouder dan ook weer extra trots op. Ook dat hoort bij single zijn.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Direct Wonen Huren

gerelateerde artikelen

Hoe het zit met huidhonger

Wat niet meer in woorden kan worden gezegd en verstaan, wordt...

Clichés om te mijden in profiel op datingsite

Je wilt als single gebruik gaan maken van datingsites, maar bent...

Alleen op reis geeft gevoel van vrijheid

Je bent single, misschien alleenstaand, of mogelijk heb je wel een...

Het is maar hoe je in het leven staat

Het nog niet hebben van een partner, heeft niets met pech...

Singles minder tevreden dan samenwonenden

Met Nederland gaat het goed. De kwaliteit van leven is niet...

singlessite gidsen

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

advertentie

 mooi & gezond algemeen