boemerang kinderen

Koude tenen: zo krijg je ze weer warm

Als single zit er helaas geen partner op de bank die na een lange winterse dag  je voeten warmt. Heb je last van koude tenen en krijg je ze niet opgewarmd? Dat is een vervelend probleem. Daarom helpen deze vijf tips je om koude tenen te voorkomen.

5 tips om die koude voeten warm te krijgen

Smeer in met vaseline

Smeer je tenen in met vaseline. Dit heeft een isolerend effect, waardoor je voeten het minder snel koud krijgen. Als je het goedje overdag gebruikt, zorg dan wel dat je grote sokken aanhebt. Zo kan het product zijn werk doen en zo raken je mooie sneakers niet geruïneerd.

Koop ‘toe warmers’

Wie zegt dat teenverwarmers enkel in skischoenen gebruikt worden? Koop een groot pak ‘toe warmers’ en leg ze in je pantoffels. Zo hebben je tenen het gloeiend heet wanneer je in de zetel kruipt. Heerlijk!

Masseer

Of beter gezegd: laat masseren. Een massage stimuleert de doorbloeding, waardoor de warmte naar je voeten vloeit.  Ook al heb je even geen lief, doe-het-zelven loont ook hier de moeite! 😉

Draag dikke sokken

Investeer in een paar dikke wollen sokken. Een excuus voor een shoptripje én lekker warme voeten. Wat willen we nog meer?

Beweeg

Sommigen zullen het misschien niet graag horen, maar de nodige portie beweging warmt je tenen op. Ga dus enkele kilometers joggen alvorens je aan het tv-avondje begint. Je tenen zullen het in no time warm hebben.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.