happy single bestaat tijdelijk

Kort topje ongeschikt voor vrouwen boven de 34

Korte tops, waarbij het middenrif getoond wordt, zijn dit seizoen een trend onder de beroemdheden en op de catwalk. Toch wijst een studie uit dat er een maximum leeftijd voor het dragen van de zogenaamde ‘crop tops’ geldt.

Volgens het onderzoek vinden vrouwen dat de korte tops tot de leeftijd van 34 jaar gedragen kunnen worden. Iedereen die ouder is moet de tops in de kast laten liggen, zelfs als het lichaam in een goede conditie is. Het onderzoek, uitgevoerd door een ontbijtmerk, vroeg de mening van in totaal 2000 vrouwen. Volgens Daily Mail blijkt ook dat de bikini, naast de middenrif-tops, leeftijdsgebonden is en gedragen kan worden tot een leeftijd van veertig jaar.

Minirokken, hotpants en navelpiercings zouden volgens de respondenten vermeden moeten worden vanaf een jaar of 35. Leggings hebben een houdbaarheidsdatum tot de leeftijd van 37, stiletto’s worden liever niet meer gezien na de leeftijd van 41 jaar.

Gwen Stefani

De maximum leeftijd wordt volgens de vrouwen verworpen als ze een lichaam zouden hebben als beroemdheid Gwen Stefani. De 43-jarige No Doubt-zangeres wordt gezien als de vrouw met de mooiste strakke buik, gevolgd door Cheryl Cole.

Andere bekendheden in de leeftijd van veertig zoals Jennifer Aniston en Halle Berry zien ze ook als voorbeeld. Ook Rihanna wordt, ondanks haar jongere leeftijd, gezien als inspiratiebron.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!