passie en daten

Koppig is aantrekkelijk

Over het algemeen wordt koppigheid nou niet bepaald als je meest gezegende eigenschap gezien. Raar eigenlijk want het is maar net hoe je het bekijkt. Gelukkig zijn er mensen zat die het van de positieve kant bekijken. Sterker nog, als jij koppig bent word je juist heel aantrekkelijk gevonden en dit zijn de redenen waarom.

Ben jij koppig? Dat is juist aantrekkelijk

Als je aan het daten bent hoef je helemaal niet achter te houden dat je koppig en eigenwijs bent. Sterker nog, schep er vooral over op want koppige vrouwen worden juist heel aantrekkelijk gevonden.

  1. Ze hebben een doel voor ogen

Als koppige vrouwen een doel voor ogen hebben zullen ze er alles aan doen om dat doel te behalen. Zelfs als mensen uit hun omgeving zeggen dat het een onrealistisch doel is trekken ze zich daar niks van aan. Veel mensen vinden het aantrekkelijk als je dat kan omdat je dan wordt gezien als een onafhankelijke sterke vrouw met ambitie. You go girl.

  1. Ze gaan de discussie aan

Koppige vrouwen zullen altijd de discussie aangaan. Als ze het ergens niet mee eens zijn en al helemaal als ze ervan zijn overtuigd dat ze gelijk hebben zullen ze nooit aftaaien in een gesprek. Koppig of niet, dat maakt jou juist heel erg volwassen en voor veel partners dus de ideale vrouw.

  1. Ze hebben doorzettingsvermogen

Vrouwen die koppig zijn hebben extreem veel doorzettingsvermogen. Zegt heel Nederland dat je route A moet volgen, dan ben jij nog zo koppig dat je route B volgt. Hoe veel moeilijker dat ook is, op jouw manier kom jij er wel en het is maar goed dat je daar zelf ook van bent overtuigd. Wie vindt dat nou niet aantrekkelijk?

  1. Ze zijn niet beïnvloedbaar

Koppige vrouwen zijn de minst beïnvloedbare types van allemaal. Juist omdat ze zo’n sterke mening hebben is het bijna onmogelijk om die mening te doen veranderen. Sexy? Wij geloven van wel.

  1. Ze hebben karakter

Koppige meiden heb in ieder geval een sterk karakter en wie valt er nou niet op vrouwen met karakter? Het leven is een stuk saaier als een partner je altijd maar naar de mond praat dus blijf vooral je koppige zelf zijn en jouw lover gaat nooit meer bij je weg.

Bron: Beautify

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.