Koopwoning maakt single gelukkig

Zes op de tien singles denken dat het hebben van een koopwoning bijdraagt aan hun geluk. Een eigen huis zou ze zelfs gelukkiger maken dan het krijgen van een kind of vakantie. Dit blijkt uit een onderzoek van Delta Lloyd Bank. Ruim 80 procent van de singles tussen de 20 en 35 jaar woont niet in een koopwoning. De meeste kunnen dit zich namelijk niet veroorloven. Met name vrijgezelle vrouwen hebben een financieringsgat. Om de kans op het vinden van een passende en betaalbare woning te vergroten, zegt een kwart van de singles voor een kleinere woning te kiezen dan ze in eerste instantie in gedachten hadden.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?