Koninginnedag kortingsactie, Relatieplanet kleurt oranje

Tijdens Koninginnedag een leuke man of vrouw ontmoeten? Relatieplanet maakt het mogelijk! 27, 28 en 29 april heeft datingwebsite Relatieplanet.nl een speciale Koninginnedagactie.

Op 27, 28 en 29 april betaal je slechts 22,50 euro voor een maand Full Membership. Nieuwe members, gratis members en members die binnenkort hun Full Membership willen verlengen kunnen van het actietarief gebruik maken.

“Tijdens Koninginnedag staan er in het hele land vrijmarkten, feesten, festivals en andere leuke activiteiten gepland. Ben je single en heb je nog geen plannen voor deze dag? Schrijf je in op ons online datingplatform Relatieplanet.nl en ga 30 april op pad met die ene leuke man of vrouw.” Aldus Thomas Boonstoppel, Operationeel

Manager Relatieplanet.

Houd je van gezelligheid? Op zondag 27 mei organiseert Relatieplanet een bruisend Singlesfeest in het roemrijke Claus Event Center te Hoofddorp. Relatieplanet pakt vanwege haar 10 jarig bestaan uit met een line-up aan fantastische artiesten. Xander de Buisonjé, meidengroep Sim’Ran en de succesvolle band Groove Line verzorgen deze avond knallende optredens. Maar er is meer! Bezoekers aan het Singlesfeest ontvangen een gratis Datingcadeau. Kijk voor meer informatie over het Singlesfeest en het bestellen van kaarten op www.relatieplanetsinglesfeest.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?