koken

Koken populairder dan een potje seks

Of dit voor singles ook geldt is nog maar de vraag, maar ruim 22 procent van de vrouwen maakt liever een lekker gerecht klaar dan dat ze seks heeft. Van de mannen is dat 8 procent, zo blijkt uit een nieuw onderzoek. Mannen hopen wel dat hun kookkunsten tot seks leiden, zo blijkt uit een rondvraag van Net5 onder 250 mensen.

Ruim 20 procent van de ondervraagde mannen heeft wel eens een maaltijd gekookt met speciale lustopwekkende ingrediënten. Van de vrouwen is dat slechts 4,5 procent. Ruim 44 procent van de ondervraagden is wel van mening dat de liefde door de maag gaat.

Meer dan de helft van de ondervraagden vindt het leuk om te koken. Van de vrouwen is dit 60 procent en van de mannen 46 procent. Ook jongeren tussen de twintig en 34 jaar vinden koken leuk en doen het vaak. Ruim 18 procent van alle respondenten kookt zelfs elke dag.

Er wordt in vergelijking met een aantal jaren geleden vaker gezond, gevarieerd en met verse en biologische producten gekookt. Ook eten de ondervraagden vaker internationale gerechten.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!