koken

Koken populairder dan een potje seks

Of dit voor singles ook geldt is nog maar de vraag, maar ruim 22 procent van de vrouwen maakt liever een lekker gerecht klaar dan dat ze seks heeft. Van de mannen is dat 8 procent, zo blijkt uit een nieuw onderzoek. Mannen hopen wel dat hun kookkunsten tot seks leiden, zo blijkt uit een rondvraag van Net5 onder 250 mensen.

Ruim 20 procent van de ondervraagde mannen heeft wel eens een maaltijd gekookt met speciale lustopwekkende ingrediënten. Van de vrouwen is dat slechts 4,5 procent. Ruim 44 procent van de ondervraagden is wel van mening dat de liefde door de maag gaat.

Meer dan de helft van de ondervraagden vindt het leuk om te koken. Van de vrouwen is dit 60 procent en van de mannen 46 procent. Ook jongeren tussen de twintig en 34 jaar vinden koken leuk en doen het vaak. Ruim 18 procent van alle respondenten kookt zelfs elke dag.

Er wordt in vergelijking met een aantal jaren geleden vaker gezond, gevarieerd en met verse en biologische producten gekookt. Ook eten de ondervraagden vaker internationale gerechten.

Bron: Nu

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sinterklaasavond alleenstaande ouder
By Tijmen ·
8 november 2021

Tips voor een heerlijk avondje Sinterklaas

Sint zat te denken wat hij dit jaar moest schenken... Wij helpen je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte Sinterklaasgedicht!