vers koken

Koken meest favoriete bezigheid onder singles

Singles, daten en eten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, liefde gaat immers door de maag. Uit recentelijk onderzoek onder ruim 1.500 members van Lexa.nl is gebleken dat bijna de helft van alle singles van koken houdt en dit zelfs iedere dag doet.

Koken voor twee nog leuker

Omdat koken voor twee nog leuker is organiseert Lexa.nl de Lexa pop-up Kitchen. Een evenement waarbij singles in een ongedwongen sfeer en mooie omgeving voor elkaar koken. De Lexa pop-up Kitchen is de aftrap van een reeks van events die gebaseerd zijn op interesses van singles.

Pop-up Kitchen

Foodtrucks, pop-up restaurants en ‘goed’ eten is populairder dan ooit. Om op deze trend en interesse in te springen organiseert Lexa.nl op 5 augustus de Lexa pop-up Kitchen in de Tolhuistuin in Amsterdam. 40 singles gaan onder toeziend oog van kok Ramon Beuk voor elkaar hun favoriete bbq-gerecht maken in de volledig verzorgde buitenkeuken van Lexa.nl.

Beuk helpt hier en daar een handje en komt met die ene tip waardoor een gerecht nét even wat beter uitpakt. Hierbij let Ramon natuurlijk niet alleen op de smaak van het gerecht, ook presentatie doet ertoe bij het veroveren van een nieuwe liefde. De single die het beste gerecht creëert krijgt een prijs overhandigt door Beuk.

Naast smaak en presentatie zijn ook gerechtskeuze en tafelmanieren belangrijk. Deze punten zijn bij maar liefst 89% van de Nederlandse singles van doorslaggevend belang of een date geslaagd is of niet. Dit blijkt uit het jaarlijkse LoveGeist-onderzoek.

Lexa Events

Uit het recentelijke onderzoek is ook gebleken dat (samen) koken absoluut activiteit nummer één is onder singles. De top 3 bestaat verder uit een weekendje weg of een filmavond met z’n tweeën.

De Lexa pop-up Kitchen is het eerste evenement in een reeks van op interesse gebaseerde activiteiten voor singles. De activiteiten die onderdeel zijn van Lexa Events zijn een toevoeging aan het online daten en bieden een extra mogelijkheid om singles met dezelfde interesse te ontmoeten.

Interesse in deze  Lexa Events?

De Lexa pop-up Kitchen is alleen toegankelijk voor members van Lexa.nl. Aanmelden kan via www.lexa.nl.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!