Vrouw omhelst man

‘Knuffelcontact’ voor nachtje weg in eigen land

Onze zuiderburen hebben het zo slecht nog niet bekeken. Niet-essentiële reizen zijn niet toegelaten voor Belgen en de hotelsector kreunt al bijna een jaar onder de coronacrisis. De Brussels Hotel Association wil deze twee problemen verhelpen met haar nieuwe actie ‘Knuffelcontact’. De actie nodigt de Belgen uit om in de eigen hoofdstad en in alle veiligheid even te ontsnappen aan corona, en dat zonder quarantaine bij terugkeer.

Knuffelcontact met Valentijn

De actie ‘Knuffelcontact’ loopt van 12 tot en met 21 februari en wil iedereen de kans geven om, bijvoorbeeld op Valentijn, te overnachten in de mooiste hotelkamers. Bovendien is het op hotel ook mogelijk om te genieten van een maaltijd op de kamer of van roomservice. Alle gezondheidsmaatregelen worden daarbij nageleefd, verzekert de Brussels Hotel Association (BHA).

Op stap met je gezin

Dankzij de aangrenzende kamers die enkele hotels aanbieden, is het zelfs mogelijk om tijdens de krokusvakantie op uitstap te gaan met je gezinsbubbel.

De hotelgasten kunnen rekenen op twee tarieven voor een overnachting. In de categorie ‘contact’ bedraagt de prijs maximaal 69 euro voor een tweepersoonskamer en in de categorie ‘knuffel’ betaal je maximaal maximaal 96 euro voor een tweepersoonskamer in een vijfsterrenhotel.

Code knuffelcontact

De actie is enkel geldig op nieuwe reserveringen die rechtstreeks bij het deelnemende hotel worden gemaakt met gebruik van de code ‘knuffelcontact’.

‘Met deze actie wil de sector een positieve noot brengen bij de vele teleurgestelde vakantiegangers en zo een licht werpen op een sector die nu al bijna een jaar op een laag pitje draait, om niet te zeggen stil ligt’, vertelt Rodolphe Van Weyenbergh, secretaris-generaal van BHA.

Bron: Knack

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Een individuele rondreis door Noorwegen maken
By Redactie ·
7 december 2023

Een individuele rondreis door Noorwegen maken

De verborgen parels van de Nederlandse nationale parken: Een reis door ongerepte natuur
By Redactie ·
25 september 2023

De verborgen parels van de Nederlandse nationale parken: Een reis door ongerepte natuur

Single Maak die wereldreis, maar regel eerst wel dit!
By Redactie ·
4 augustus 2023

Single? Maak die wereldreis, maar regel eerst wel dit!

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.