Vrouw omhelst man

‘Knuffelcontact’ voor nachtje weg in eigen land

Onze zuiderburen hebben het zo slecht nog niet bekeken. Niet-essentiële reizen zijn niet toegelaten voor Belgen en de hotelsector kreunt al bijna een jaar onder de coronacrisis. De Brussels Hotel Association wil deze twee problemen verhelpen met haar nieuwe actie ‘Knuffelcontact’. De actie nodigt de Belgen uit om in de eigen hoofdstad en in alle veiligheid even te ontsnappen aan corona, en dat zonder quarantaine bij terugkeer.

Knuffelcontact met Valentijn

De actie ‘Knuffelcontact’ loopt van 12 tot en met 21 februari en wil iedereen de kans geven om, bijvoorbeeld op Valentijn, te overnachten in de mooiste hotelkamers. Bovendien is het op hotel ook mogelijk om te genieten van een maaltijd op de kamer of van roomservice. Alle gezondheidsmaatregelen worden daarbij nageleefd, verzekert de Brussels Hotel Association (BHA).

Op stap met je gezin

Dankzij de aangrenzende kamers die enkele hotels aanbieden, is het zelfs mogelijk om tijdens de krokusvakantie op uitstap te gaan met je gezinsbubbel.

De hotelgasten kunnen rekenen op twee tarieven voor een overnachting. In de categorie ‘contact’ bedraagt de prijs maximaal 69 euro voor een tweepersoonskamer en in de categorie ‘knuffel’ betaal je maximaal maximaal 96 euro voor een tweepersoonskamer in een vijfsterrenhotel.

Code knuffelcontact

De actie is enkel geldig op nieuwe reserveringen die rechtstreeks bij het deelnemende hotel worden gemaakt met gebruik van de code ‘knuffelcontact’.

‘Met deze actie wil de sector een positieve noot brengen bij de vele teleurgestelde vakantiegangers en zo een licht werpen op een sector die nu al bijna een jaar op een laag pitje draait, om niet te zeggen stil ligt’, vertelt Rodolphe Van Weyenbergh, secretaris-generaal van BHA.

Bron: Knack

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen. 
instagram vakantiefoto
By Moniek ·
15 maart 2022

De meest geïnstagramde eilanden ter wereld

Waar zijn de meest fotogenieke eilanden ter wereld? Van Bali tot Bora Bora is het delen van vakantiefoto's op sociale media een essentieel onderdeel van de reiservaring zelf geworden.
singles kamperen
By Tijmen ·
21 februari 2022

Samen kamperen als single? Doen! 

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!