Knappe vrouwen reizen gratis

Een nieuwe internet datingsite koppelt gulle, maar eenzaam reizende mannen aan sexy dames die graag meer van de wereld willen zien. Een puntensysteem bepaalt de knapste vrouwen, die op basis van hun looks ook zelf reizen kunnen winnen.

Het motto is “Wie heeft er geld nodig? Knappe mensen reizen gratis!” De website heet Miss Travel, een dienst voor mannen én vrouwen, die “het ontdekken van de wereld” op een unieke manier benadert. De website koppelt rijke mannen aan aantrekkelijke vrouwen. Of een vrouw knap is of niet wordt bepaald door middel van een puntensysteem.

Miss Travel is opgericht door Brandon Wade, die eerder de datingsite Seeking Arrangement oprichtte. “Mijn moeder leerde me dat ik eerst veel geld moest verdienen en dat daarna de meisjes vanzelf zouden komen”, vertelt Brandon aan IBTraveler.com. “Miss Travel is ontworpen met die gedachte in het achterhoofd.”

Knappe vrouwen die zich inschrijven op Miss Travel sparen automatisch punten, waarmee ze kans maken op gratis reizen en overnachtingen in hotelkamers. Deze kunnen ze dan maken zonder door een gulle, eenzame man meegenomen te worden.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?