Kluun schrijft Valentijnskaarten voor Nederlandse romantici

Schrijver Kluun stelt speciaal voor Valentijnsdag zijn handschrift ter beschikking aan romantici die een kaartje willen sturen via online wenskaartenservice Greetz.nl.  Dankzij een speciale techniek is het voor iedereen mogelijk om een liefdesboodschap te schrijven in het handschrift van de meester van de geschreven liefde. Naast het handschrift zijn ook twee limited edition Valentijnskaarten aan de collectie toegevoegd, met een persoonlijke boodschap van Kluun.

Schrijven als Kluun
Greetz introduceerde onlangs als eerste de mogelijkheid om via de computer een niet van echt te onderscheiden “handgeschreven boodschap” op kaarten te schrijven. Bezoekers van Greetz.nl kunnen daarbij kiezen uit 28 verschillende handschriften. “Dat daar nu het handschrift van één van de beste romanschrijvers van dit moment aan toe is gevoegd, daar zijn we natuurlijk heel blij mee”, aldus Johan van Vulpen, oprichter en directeur van Greetz. “Het zal zeker zorgen voor een glimlach bij de ontvanger en wie weet wel meer.”

Liefde vangen in kleine woorden
Zowel het handschrift als de Valentijnskaarten van Kluun zijn via de website www.kaartjevankluun.nl te verkrijgen. Op één van de kaarten is een bekend gedicht van Kluun geschreven, het gedicht voor de andere kaart schreef hij speciaal voor Greetz. “Het is een tekst die ik bewust klein heb gehouden. Liefde laat zich graag vangen in kleine woorden,” aldus Kluun.

Grafologe Charlotte Servatius, die het handschrift van Kluun voor deze gelegenheid geanalyseerd heeft, vertelt: “Aan het handschrift van Kluun is te zien dat hij een goed inlevingsvermogen heeft en verbaal heel vaardig is. Niet zo gek dus, dat hij liefde op papier goed weet over te brengen.” Het is aan de Nederlandse romantici om op 14 februari Kluun te overtreffen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?