rode jurk

Kleur van de liefde maakt je slanker

Veel vrouwen voelen zich veilig als in het zwart gekleed gaan. Niet te opvallend en ook niet onbelangrijk; het doet je net wat slanker lijken.  Maar andere donkere tinten doen dat ook en wanneer je kiest voor een zelfde kleur voor onder- en bovenkant werkt dat eveneens.

Kleur van de liefde

Dat rood de kleur van de liefde is, is niet zo gek. Veel onderzoeken toonden aan dat het inderdaad werkt als de spreekwoordelijke ‘rode lap op een stier’. Helen Venables van House of Color, noemt deze maand in Vogue nog een andere reden om je in rood te hullen.

“Het is belangrijk dat je onder je net onder je kin de kleur draagt die het best bij je past. Dat heeft een verrassend goed effect. Je oogt frisser, gezonder, jonger, blijer én slanker. Dat geldt ook omgekeerd. Als je een kleur draagt die niet bij je past, zie je er vermoeider uit.”

Mooi rood is niet lelijk!

Rood ligt in het midden van het kleurenspectrum. Daarom geeft het zo’n goede lichtverdeling op de huid, aldus Venables. Daarom is het een kleur waarmee iedereen er beter uitziet.

5 x  prachtig rood

Ben je nog op zoek naar een mooi rood exemplaar? Wij vonden 5 leuke rode jurken onder de 75 euro.

 

rode jurken aantrekkelijk

1.  Adidas: 49,95

2. Morgan: 50,00

3. WE Fashion: 49,99

4. Casis: 49,99

5. River Island: 60,00

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.