penis

Kleine handen, kleine penis?

Ben je als man behept met een paar kleine handen? Dan wil dat, ondanks hardnekkige geruchten en mythes, nog niet zeggen dat je ‘kleine heer’ aan de beperkte kant is. Het beste voorbeeld; Donald Trump. Althans.. volgens zijn eigen zeggen uiteraard. 

Mythe

Donald Trump had voor een keer gelijk: hij mag dan wel kleine handen hebben, met zijn penis is er niks mis. Volgens sekswetenschapper Debby Herbenick is de correlatie tussen kleine handen en een kleine penis slechts een mythe.

Handen en… penis

Toen presidentskandidaat Marc Rubio uithaalde naar zijn tegenstander Donald Trump merkte hij op dat Trumps handen klein zijn en dat de rest dus wel navenant zal zijn. Trump ontkrachtte dit immers door te stellen dat Rubio de eerste was die ooit een opmerking maakte over zijn handen en dat er ‘beneden’ helemaal niks aan de hand was.

Sekswetenschapper

Volgens sekswetenschapper Debby Herbenick heeft Trump zonet een wijdverspreide mythe ontkracht. “Sommige onderzoeken beweren een verband te zien tussen kleine genitaliën en kleine handen, maar lang niet allemaal. Natuurlijk zal je mensen vinden met grote handen en kleine penissen en omgekeerd. Bovendien wijzen deze onderzoeken op grote groepen en worden individuen niet onderzocht. Er is dus helemaal geen reden om te stellen dat je handen de grootte van je penis bepalen”.

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.