Zenuwachtig zit je aan een tafeltje te wachten. Je hebt een date, het is niet je eerste date en je bent nu toch wel heel nieuwsgierig hoe hij eruit ziet. Draagt hij een nette blouse? Heeft hij zijn haar netjes gestyled? En hoe zit het met die glinstering in zijn ogen?

Zo zien we mannen het liefst

Als we op date gaan zoeken we vooral een stoere man. Het gaat hier niet om bad boys, maar mannen die breed en lang zijn. Waarom we deze voorkeur hebben? We kijken naar de secundaire geslachtskenmerken. Deze zorgen ervoor dat we de ander aantrekkelijk vinden.

Mannen in pak of uniform

Waarom vrouwen op mannen in pak of uniform vallen? Zij zien er stoer en sterk uit. De brede schoudervullingen bij een pak zorgen ervoor dat mannen nog breder lijken. Een hoodie zorgt bijvoorbeeld ook voor meer volume aan de bovenkant. Deze man kan je kroost goed beschermen en daarom is hij ook woest aantrekkelijk.

PME legend 1

Kleed je date!

Wil jij jouw date in het nieuw steken? Doe dan mee, want Only for Men geeft een waardecheque van 100 euro weg. Om kans te maken op deze PME Legend prijs, horen we graag waarom jouw man of date het verdient om in het nieuwe gestoken te worden. En mannen: jullie mogen natuurlijk zelf ook vertellen waarom jullie een nieuwe outfit nodig hebben.

———————————————————————————————-

Deze actie liep tot 8 maart. De winnaar is gekozen om haar motivatie. We zullen persoonlijk contact opnemen met Joyce en Bas. Gefeliciteerd!

———————————————————————————————–

Doe mee & Win Actie

Singlessite.nl mocht van Only for Men een waardecheque van 100 euro cadeau geven. Bedankt.