kleding singles date

Kledingstress: wat doe ik aan tijdens mijn eerste date?

Extra hip doen als je eigenlijk heel casual bent? Niet doen! Extra uitbundig gekleed terwijl je introvert bent? Niet doen. Ga als jezelf, dat staat je het beste. Of een overhemd áltijd een goede keuze is voor een man? Nee! Het moet wel echt bij je passen, óók al ga je op date. Ben jij casual? Ga dan gerust in je ripped jeans en long-fit shirtje.

Of hakken altijd goed in de smaak vallen? Nee, ga lekker op sneakers als dat beter bij je past als vrouw. Nogmaals: ben wie je bent, dáár zal je date voor vallen!

Kies je kleuren bewust!

Kleuren doen onbewust heel veel voor je uiterlijk en de indruk die je maakt tijdens een date. Heel fleurig? Dat doet jouw date denken dat je een heel open, extravert en uitbundig type bent. Meer grijs/zwart/wit? Dat betekent dat je wat meer “gewoontjes” bent (niet verkeerd!). Kleuren doen ook nog wat voor je lichaam en figuur: donkere kleuren maskeren plekken waar je wat extra kilootjes hebt en lichte kleuren leggen vaak de nadruk op dat lichaamsdeel. Draag dus lichte kleuren op de lichaamsdelen waar jij trots op bent.

Onweerstaanbaar ondergoed!

Een succesvolle (eerste) date wil nog wel eens tussen de lakens eindigen. Ben je daar principieel op tegen? Dan geldt deze laatste tip niet voor jou. Sta je er wel voor open? Dan is deze laatste tip misschien wel de belangrijkste van alle tips: zorg voor sexy, mooi ondergoed! Voor vrouwen betekent dat mooie lingerie. Maar mannen ook voor jullie geldt: kies wat onweerstaanbaars! Een goed aansluitende boxer doet het altijd goed, dus beknibbel er niet op!

Naast kleding: zorg ook voor de rest

Zorg voor een goed kapsel dat bij je past, zorg dat je geen spaghetti meer tussen je tanden hebt, spuit een lekker luchtje op en SMILE. Wedden dat je eerste date gegarandeerd een succes wordt? Geniet ervan!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam