alweer op vakantie

Kledinglijn voor pizzaliefhebbers

Fastfoodketen Pizza Hut heeft een kledinglijn geïntroduceerd die volledig in het teken staat van – hoe kan het ook anders – pizza. De Hut Swag collectie bevat T-shirts en sweaters met teksten op als ‘My Pizza My Life’ en ook accessoires zoals petjes en sjaals volledig bedrukt met pizza’s.

We zijn niet zeker of deze collectie (als je dit al een collectie kan noemen) gemaakt is als een grappige promotiestunt of dat ze echt serieus willen genomen worden, maar de Hut Swag producten zijn in ieder geval wel degelijk echt te koop.

Kledinglijn

De lijn wordt op het wereldwijde web zowel positief als met veel hoongelach onthaald, denk er dan ook gerust het jouwe van. Leuk dat Pizza Hut zich op de modemarkt begeeft, of blijven ze beter doen waar ze goed in zijn (ook dat valt te betwisten): namelijk pizza’s bakken?

pizza kleding

pizza pet

pizza sokken

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.