Kleding van man grotendeels door vrouw gekocht

De gemiddelde vrouw spendeert veel tijd aan winkelen, terwijl de meeste mannen het liefst zo min mogelijk tijd aan een shopsessie besteden. Meer dan de helft van de kleding die in een mannenkast hangt, is dan ook door zijn vrouw gekocht.

Uit onderzoek, uitgevoerd in opdracht van een Britse modeketen onder 2.000 volwassenen tussen de 18 en 50 jaar, blijkt dat vrouwen 51 procent van de kleding kopen die bij hun partner in de kast hangt.

Mannen zijn zelf voor maar 30 procent verantwoordelijk voor hun kleding. De overige kledingstukken krijgen mannen cadeau van vrienden of familie, zo meldt Daily Mail.

Winkelen
Vrouwen spenderen gemiddeld twee uur per maand, dat is ieder jaar 24 uur of omgerekend 40 dagen van hun leven, aan shoppen van kleding voor hun partner. Mannen spenderen veel minder tijd aan winkelen. Zij benutten slechts 50 minuten per maand, oftewel 16 dagen van hun leven aan winkelen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?