Klassieke verleidingstrucs nog altijd effectief’

De klassieke manieren om iemand te verleiden, zoals een fles wijn, een etentje en een liefdesverklaring, blijken nog altijd het meest effectief te zijn. Dat wordt geconcludeerd na een nieuw onderzoek.

De helft van de vrouwen krijgt zin in seks als haar partner zegt dat hij van haar houdt, zo blijkt uit een onderzoek dat Yahoo Shine and Fitness Magazine hield onder 1.000 volwassen mannen en vrouwen.

De meeste deelnemers aan het onderzoek vinden dat een romantisch etentje met een goede fles wijn nog altijd het beste begin is van een spannende nacht, zo meldt de Daily Mail. ‘Dirty talk’ blijkt veel minder populair dan altijd wordt gedacht. Ruim 40 procent van de vrouwen hoort liever iets romantisch, zoals ‘ik hou van jou’ en slechts 25 procent geeft de voorkeur aan meer expliciete mededelingen.

Dirty talk

Bij jonge mannen en vrouwen is ‘dirty talk’ iets populairder dan bij ouderen. Ruim 20 procent van de jongeren raakt er opgewonden van, terwijl slechts 12 procent van de wat ouderen het spannend vindt. Toch geeft bijna de helft van de ondervraagden toe dat ze ‘dirty talk’ hebben gebruikt om hun partner in de juiste stemming te krijgen.

De gemiddelde vrijpartij duurt tussen de 39 en 45 minuten. Zo’n 65 procent van de vrouwen is daar tevreden over, terwijl 55 procent van de mannen graag wat langer zou willen vrijen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?