singles ontmoeten

Klaar om je sociale kringetje uit te breiden?

Een van de nadelen van single zijn is dat je sociale kring na een relatiebreuk wat kleiner wordt. Jullie gezamenlijk vrienden splitsen zich op en waar je eerst een hele groep vrienden had hou je er nog maar een handje vol over. Hoogste tijd dus om je sociale kringetje weer uit te breiden!

Nieuwe mensen

Het leren kennen van nieuwe mensen gaat niet vanzelf. Je zal zelf actief en ondernemend moeten zijn om een leuke, sociale kring op te bouwen. Natuurlijk is het fijn, leuk en gezellig om lekker met je oude vrienden op stap te gaan, hapje te eten, borrel te doen, naar de film of op vakantie, maar de kans dat je daarmee veel nieuwe mensen ontmoet is niet zo groot.

Oud & Nieuw

De kunst is dus om oude vriendschappen en nieuwe te combineren. Het een sluit het ander niet uit dus je doet er goed aan om naast je huidige vrienden een nieuwe sociaal leven te activeren. Hoe? Dat kan op verschillende manieren. Afhankelijk van jouw karakter, interesses en persoonlijkheid. Want waar de een zich stort op een schildercursus of kookworkshop en zo nieuwe mensen ontmoet, sluit de ander zich liever aan bij een sportvereniging of gaat toneellessen volgen.

Singles of nieuwe mensen?

Ga bij jezelf eens na waar je eigenlijk echt op uit bent. Wil je gewoon nieuwe mensen ontmoeten om jouw sociale kring uit te breiden en maakt het je daarbij helemaal niet uit of ze net als jij single zijn? Of wil je liever nieuwe mensen leren kennen die in dezelfde levensfase zitten als jij en ook als single door het leven gaan? Beiden kan natuurlijk ook ;-)! Maar omdat je jouw vrije tijd maar aan 1 ding tegelijk kunt besteden is wel handig als je jouw doel helder voor ogen hebt.

Onderneem!

Goed, je weet wat je wilt en ben er helemaal klaar voor. Wat nu? Hoogste tijd om de daad bij het woord te voegen. Ga actief aan de slag om je sociale netwerk uit te breiden. Meld je aan bij die cursus, sportvereniging of schrijf je in bij een activiteitenclub voor singles. Door verschillende dingen te ondernemen die jij leuk vindt ontmoet je automatisch mensen met dezelfde interesses en dat maakt een eerste contact reuze makkelijk!

Alleen uitgaan

Ben je niet bang om nieuwe uitdagingen in je eentje aan te gaan? Is alleen uitgaan voor jou geen enkel probleem? Dan biedt de singles agenda uitkomst. Meld je aan voor die speeddate avond bij jou in de buurt, trek die dansschoenen uit de kast en ga een avondje lekker uit je bol of sluit je aan bij een gezellige groep voor een mooie wandeling. Keus te over! Eén ding is zeker, ook jij hebt binnen de kortste keren een hele hoop nieuwe sociale contacten.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona

terras
By Moniek ·
1 mei 2021

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé focus voor singles.
seksspeeltjes
By Moniek ·
10 april 2021

Temple of Love, het eerste virtuele pleasure festival van Nederland

Op zaterdagavond 1 mei wordt het eerste virtuele pleasure festival van Nederland gelanceerd, Temple of Love.
By Moniek ·
15 maart 2021

Singles ontmoeten singles tijdens deze Paaswandeling

Ben je single en ben je het beu? De 2e editie van de Hike for Love staat gepland! Op Tweede Paasdag