lipstick kleur

Kissproof is deze lipstick die nooit afgeeft!

Of je binnenkort nu naar een leuk singlefeestje gaat, een speeddate hebt, BBQ met vrienden of een eerste date in het vooruitzicht; wat zou het fijn zijn om een lipstick te hebben die geen sporen achterlaat op wangen, glazen of andermans lippen! Gelukkig kan dat ook!

Lip Tattoo

Bij Dior hebben ze de oplossing gevonden voor hét lipstickprobleem van veel vrouwen: een lippenstift die niet afgeeft. De vloeibare lipstick, gepast genaamd ‘Lip Tattoo’ is een soort van gekleurde inkt die niet alleen extreem lang blijft zitten, maar ook een no-transfer formule heeft.

Kissproof!

Door de vloeibare textuur brengt de lipstick makkelijk aan, en kan je heel precies werken. Al moet je wel snel zijn, want op amper een paar seconden is de kleur helemaal in de lippen getrokken en krijg je hem met de beste wil van de wereld niet meer van je lippen af (tenzij met wat make-up remover natuurlijk). En dat betekent: helemaal kiss- én cocktailproof! Laat die zomer maar komen! Check de agenda vast voor leuke singles events & reizen.

De Lip Tattoo is beschikbaar in vier verschillende tinten, en is te koop voor € 31,50 bij parfumerie ICI PARIS XL.

 

 

© Dior.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.