datingapp maatje meer

Kinderen Martijn Krabbé vernamen scheiding via media

Precies een week nadat bekend Martijn en Amanda Krabbé bekendmaakten definitief een punt achter hun huwelijk te zetten gonst het nog altijd van de geruchten rondom de reden van de scheiding. Volgens weekblad Story zou Amanda een minnaar hebben, een zakenman uit Waalre, zo vertellen bronnen aan het blad.

in Privé zou Amanda hebben gezegd: “Je moet me echt geloven als ik zeg dat er niets schokkends is gebeurd. Het is echt zo dat we samen tot dit besluit zijn gekomen er allebei ook vrede mee hebben. De koek is op.”

Ze vervolgt: “Het allerergste vind ik het feit dat we niet eens zelf aan onze kinderen hebben kunnen vertellen.” Ook vertelt Amanda dat Martijn nog gewoon bij haar woont en dat ze niet weet wat er verder gaat gebeuren.

Amanda laat desgevraagd aan RTL Boulevard weten: “Er staan verschillende verhalen in verschillende bladen. Wij laten ons helemaal nergens meer over uit. Dat hebben Martijn en ik zo afgesproken. We willen rust voor de kindjes.”

Het management van Martijn Krabbé zei zich te onthouden van commentaar.

Bron: RTL

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.