datingapp maatje meer

Kinderen Martijn Krabbé vernamen scheiding via media

Precies een week nadat bekend Martijn en Amanda Krabbé bekendmaakten definitief een punt achter hun huwelijk te zetten gonst het nog altijd van de geruchten rondom de reden van de scheiding. Volgens weekblad Story zou Amanda een minnaar hebben, een zakenman uit Waalre, zo vertellen bronnen aan het blad.

in Privé zou Amanda hebben gezegd: “Je moet me echt geloven als ik zeg dat er niets schokkends is gebeurd. Het is echt zo dat we samen tot dit besluit zijn gekomen er allebei ook vrede mee hebben. De koek is op.”

Ze vervolgt: “Het allerergste vind ik het feit dat we niet eens zelf aan onze kinderen hebben kunnen vertellen.” Ook vertelt Amanda dat Martijn nog gewoon bij haar woont en dat ze niet weet wat er verder gaat gebeuren.

Amanda laat desgevraagd aan RTL Boulevard weten: “Er staan verschillende verhalen in verschillende bladen. Wij laten ons helemaal nergens meer over uit. Dat hebben Martijn en ik zo afgesproken. We willen rust voor de kindjes.”

Het management van Martijn Krabbé zei zich te onthouden van commentaar.

Bron: RTL

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.