sekstoerisme thailand

Kijk TIP: Deense vissers en hun Thaise mail-order-vrouwen

Regisseur Janus Metz (Armadillo) maakte al eerder twee films over Deense vissers en hun Thaise mail-order-vrouwen. Voor 2Doc: Heartbound filmt hij ze zeven jaar later opnieuw met als resultaat een intieme film over liefde, opportunisme, cultuur en het al dan niet creëren van een beter leven elders.

Thaise vrouwen

Inmiddels wonen er in noordelijk Jutland al ruim negenhonderd Thaise vrouwen die getrouwd zijn met Denen. Hoe zit het met deze liefdes en in hoeverre spelen culturele verschillen een rol? En hoe redden de meeverhuisde kinderen of kinderen die ontstaan uit zo’n gemengd huwelijk zich? Janus Metz en zijn vrouw Sine Plambech, die antropoloog is, volgen de stellen tien jaar lang, zowel in Denemarken als het eerste contact in Thailand. 2Doc: Heartbound toont de nieuwe koppelpogingen, de hoop, verwachtingen en teleurstellingen.

Uitzending: Woensdag 20 februari om 22.55 uur op NPO 2

Regie Janus Metz en Sine Plambech, geproduceerd door Magic Hour Films, in coproductie met BALDR Film en o.a. VPRO. Winnaar Golden Eye Award for Best Documentary, Zurich International Film Festival 2018. Wereldpremière TIFF 2018, geselecteerd voor IDFA 2018. 

Meer info op 2Doc.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.