zomer seizoen seks

Kies de vibrator die bij je past

Zonder partner, seksbuddy, friend with benefits of geregelde onenightstand ben je als vrouw overgeleverd aan je fantasie en je vibrator.  Met zoveel verschillende keuzes op de markt, kan het uitzoeken van een vibrator verwarrend en overweldigend zijn. Want welke moet je nou nemen?

Wat zijn de verschillen? Waar moet ik op letten? Wat is belangrijk? Vibrators kunnen veel dingen doen, maar vaak het hangt af waar je het voor wilt gebruiken. Het is dus belangrijk dat je let op een aantal dingen die voor jou belangrijk zijn. Denk aan grootte, kracht en functie. Dit artikel van Women Online geeft je informatie om de juiste vibrator te kiezen.

Hoe wil je je vibrator gebruiken: externe stimulatie van de clitoris, de penetratie, of beide?

Als eerste is het belangrijk dat je weet waarvoor je een vibrator wilt aanschaffen. Welk deel van je lichaam wil je graag stimuleren? Wil je er een voor vaginale stimulatie, clitorale stimulatie, g-spot stimulatie, anale stimulatie of wil je alles stimuleren? Of wil je er een om samen met je partner te gebruiken? Zoals je ziet zijn er op dit gebied al verschillende opties.

Van welk materiaal moet de vibrator van zijn gemaakt?

Vibrators worden gemaakt van verschillende materialen zoals onder andere hard plastic, siliconen en rubber. Het materiaal van je seksspeeltje zal een grote impact hebben op hoe het voelt. De meeste van deze verschillen kunnen worden bepaald op basis van persoonlijke voorkeur.

Hoe sterk moet de vibrator zijn die je wilt kopen: mild tot super sterk, enkele snelheid of variabele?

Ook belangrijk om te weten is hoe krachtig je wilt dat jouw speeltje moet zijn. Hou je van sterke of milde trillingen? Of misschien wil je soms het een en soms het ander. Veel vibrators hebben verschillende standen, en dan is het mogelijk om zachtjes en subtiel te beginnen en de intensiteit later op te bouwen.

Hoe wil je dat de vibrator eruit ziet?

Er zijn zoveel verschillende modellen op de markt dat als het op het uiterlijk aankomt, het een moeilijke keuze kan worden. Wil je dat het eruit ziet als een penis of bijvoorbeeld als een peper? Welke kleur vindt je mooi? Hoe groot moet het zijn? Dat zijn allemaal dingen waar je naar moet kijken.

Hoeveel wil je uitgeven aan een vibrator: er is een selectie voor elk budget!

Vibrators komen in verschillende prijsklassen. Als je weet wat je wilt, en je hebt er het budget voor, dan zijn hoge kwaliteit vibrators zeker het geld waard.

Vergeet tot slot niet om je nieuwe vibrator voor en na elk gebruik schoon te maken! Have fun!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.