Kerstboom laat singles koud

13-12-2007 – Kerstboom laat singles koud

Een groot deel van alleenstaand Nederland brengt de kerstdagen niet alleen zonder partner, maar ook zonder kerstboom door

Zeker de helft van hen voelt niets voor het in huis halen van de kerstsfeer en laat de aanschaf van een boom dan ook achterwege. Dit blijkt ondermeer uit een mini-enquête van Online Magazine Singlessite, waarbij singles en kerst centraal stonden.

Sobere feestdagen
Dat de kerstdagen door een flink deel van de singles niet als de meest vreugdevolle dagen van het jaar worden gezien is een understatement. Maar liefst 41 procent vindt ze zelfs vreselijk en is blij als ze weer achter de rug liggen. Naast het feit dat ze niet warm lopen voor een fonkelende kerstboom is het merendeel ook niet van plan zichzelf eens lekker te verwennen met een extra cadeautje. Slechts een kwart laat weten wel voor zichzelf te gaan kerstshoppen

Kerstbestemming
Op de vraag hoe ze de feestdagen door gaan brengen laat 37 procent van de singles weten helemaal geen plannen te hebben gemaakt. Nog eens 37 procent schuift voor het kerstdiner bij familieleden aan tafel, en de rest gaat liever op vakantie (10%) op stap (9%), of zit bij vrienden (7%).

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten