single met de kerst date

Kerstboom: die bestel je gewoon online

Wil je dit jaar toch een mooie kerstboom in huis halen? Dan is het mogelijk een kerstboom te laten komen zonder maar een stap buiten de deur te zetten! Een Nordmann of een Servische spar kan gewoon online in huis gehaald worden. Vers gezaagd en binnen een dag thuisbezorgd.

Kerstboom verkoop online

Marnix Muller verkoopt al meer dan dertig jaar kerstbomen vanaf zijn erf bij boerderij Het Geutjen, in het buitengebied van Doetinchem. Maar sinds vorig jaar kun je bij hem ook vanuit je luie stoel een kerstboom kopen in de webshop op echtekerstboom.nl. Voor maximaal drie tientjes wordt de boom aan huis bezorgd. Bijkomend voordeel: geen gesleep en geen last van uitgevallen naalden in je auto.

December piek

De echte piekdrukte is in de dagen na Sinterklaas. De meeste mensen komen in die periode op de akker een boom uitzoeken. ,,En zelf zagen, da’s het mooiste.’’ Maar voor de kerstvierders die daar geen zin of tijd voor hebben, steekt Muller graag de handen uit de mouwen. In de webshop klikken mensen op de kerstboom van hun keus en vervolgens gaat de Doetinchemmer het land op om ‘m vers te zagen. De boom wordt ingepakt met de nettenmachine en gaat vervolgens op de post. De volgende dag in huis. ,,Nee, er hoeft geen extra doos omheen. De bomen gaan zo mee met de bezorger. Kaartje met het adres eraan, klaar’’, vertelt Muller, naast een vers ingepakte, manshoge Nordmann.

Maximum hoogte

Bestellingen via de webshop kreeg Muller vorig jaar uit het hele land. ,,Veel uit de omgeving, maar er zaten ook mensen uit Den Haag tussen. De bezorgkosten zijn altijd gelijk: 10 euro. Of je nu vijf kilometer verderop woont of in het westen, dat maakt niets uit.’’ Wie een kerstboom online bestelt, moet er rekening mee houden dat de spar maximaal 1,75 meter hoog is: groter neemt PostNL ze niet mee. Inwoners van de gemeente Doetinchem hebben meer geluk, want binnen de gemeentegrenzen bezorgt Muller ze zelf en zijn de bomen maximaal 4 meter hoog.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!