kerst tips singles

Kerst vieren met singles: zo maak je er leuk feestdagen van!

Zie je nogal op tegen de feestdagen nu je sinds kort als single door het leven gaat? Staat je hoofd totaal niet naar gezellige familiefeestjes, borrels met vrienden die nog wel een partner hebben? Helemaal niet gek. Daarom deze tips zodat je ontspannen de kerstdagen tegemoet kunt zien.

Kerst-romantiek vermijden

Als je van jezelf weet dat je gevoelig bent voor alle kerstromantiek, doe jezelf een plezier en ontloop die dan zoveel mogelijk. Geen romantische kerstfilms kijken. Het heeft geen enkele zin om keihard jankend op de bank onder het ‘genot’ van Bridget Jones ‘All By Myself’ mee te blèren. Ook All You Need van Robert verban je van de buis en je zet onder geen beding sfeervolle kerstsongs op je favoriete Spotify lijstje. Kop in het zand zeg je?

Kerstgeweld

Welnee! Je kiest er gewoon bewust voor al dat kerstgeweld uit de weg gaan nu je als single door het leven gaat. Wanneer jij straks weer mega  gelukkig bent in de liefde (en dat gaat ooit gebeuren let maar op) dan kan je met je kersverse lover alles uit de kast treken voor een super romantische kerst, maar nu even niet!

Wat juist wel doen als single in december

In plaats daarvan: abonneer jezelf op Neflix, Videoland of HBO en geniet van top-series die niets met kerst te maken hebben. Maak een alternatief Spotify lijstje met muziekjes waar jij helemaal blij van wordt en als je geen zin hebt om alleen in je huispak thuis voor de buis te zitten, nodig dan lekker een paar vrienden of vriendinnen uit voor een hapje eten of borrel. Niks kerstdiner, geen ellenlange en ingewikkelde recepten maar gewoon allemaal wat meenemen en gezellig samen eten.

Nieuwe mensen leren kennen

Heb je een uitgedunde vriendenkring na de breuk met je ex? Geen nood. Er worden juist in de decembermaand heel wat leuke uitjes en feestjes georganiseerd zodat je je gemakkelijk andere nieuwe mensen leert kennen. Je vindt ze hier en op de agenda.

Actieve witte kerst

Ben je moe van het hele jaar hard werken maar van nature lekker actief en een sportief type? Dan is een lastminute wintersportvakantie echt een heel fijn cadeautje voor jezelf met de feestdagen. Als jouw budget het toelaat en je heb nog voldoende vrije dagen, dan zouden wij zeggen: ontvlucht de kerst in Nederland, maar ga lekker skiën of boarden met een leuke club singles in Oostenrijk, Italië of Frankrijk. Zeker weten dat jij als herboren thuis komt en het nieuwe jaar fris en fruitig tegemoet ziet!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!
bijzondere singlereizen
By Moniek ·
3 november 2021

9 tips voor bellen op vakantie

De vakanties komen er weer aan. Dan willen veel mensen met hun smartphone, tablet of laptop de grens over. Pas op, dat kan in de papieren lopen. Wat is de beste manier om bereikbaar te blijven tegen redelijke kosten? Hier de 10 tips van Spanje Blog op een rij voor een zorgeloze vakantie.
ontoegankelijke vakantielanden
By Moniek ·
30 oktober 2021

3 vrijwel ontoegankelijke vakantielanden

Ben jij ook zo’n fan van ‘Reizen Waes’? Hou je van reizen naar avontuurlijke en onbekende bestemmingen? Dan moet je beslist eens kijken! In zijn televisieprogramma trekt hij naar landen die de gemiddelde toerist liever links laat liggen en heeft daarbij slechts een vraag: kan ik er op vakantie?
voordelen en nadelen singlereizen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Eerlijke tips: voor en nadelen van singlereizen

Ben jij er al aan toe om als single op vakantie te gaan? Twijfel je enorm over het soort vakantie, of je alleen op reis zult gaan of met een groepsreis en zoek je betrouwbare tips en informatie over singlereizen? Dan heb je eerlijke tips en info nodig over de voor en nadelen van singlereizen. Lees je mee?
Blarney stone kiss
By Francien ·
20 oktober 2021

Vieze adem beter dan vieste plekken

Zal ooit enige wetenschapper zich gebogen hebben over de mate van hygiëne van een single ten op zichten van iemand die niet alleen is? En hoe zit dat op vakantie plekken?