kerst tips singles

Kerst vieren met singles: zo maak je er leuk feestdagen van!

Zie je nogal op tegen de feestdagen nu je sinds kort als single door het leven gaat? Staat je hoofd totaal niet naar gezellige familiefeestjes, borrels met vrienden die nog wel een partner hebben? Helemaal niet gek. Daarom deze tips zodat je ontspannen de kerstdagen tegemoet kunt zien.

Kerst-romantiek vermijden

Als je van jezelf weet dat je gevoelig bent voor alle kerstromantiek, doe jezelf een plezier en ontloop die dan zoveel mogelijk. Geen romantische kerstfilms kijken. Het heeft geen enkele zin om keihard jankend op de bank onder het ‘genot’ van Bridget Jones ‘All By Myself’ mee te blèren. Ook All You Need van Robert verban je van de buis en je zet onder geen beding sfeervolle kerstsongs op je favoriete Spotify lijstje. Kop in het zand zeg je?

Kerstgeweld

Welnee! Je kiest er gewoon bewust voor al dat kerstgeweld uit de weg gaan nu je als single door het leven gaat. Wanneer jij straks weer mega  gelukkig bent in de liefde (en dat gaat ooit gebeuren let maar op) dan kan je met je kersverse lover alles uit de kast treken voor een super romantische kerst, maar nu even niet!

Wat juist wel doen als single in december

In plaats daarvan: abonneer jezelf op Neflix, Videoland of HBO en geniet van top-series die niets met kerst te maken hebben. Maak een alternatief Spotify lijstje met muziekjes waar jij helemaal blij van wordt en als je geen zin hebt om alleen in je huispak thuis voor de buis te zitten, nodig dan lekker een paar vrienden of vriendinnen uit voor een hapje eten of borrel. Niks kerstdiner, geen ellenlange en ingewikkelde recepten maar gewoon allemaal wat meenemen en gezellig samen eten.

Nieuwe mensen leren kennen

Heb je een uitgedunde vriendenkring na de breuk met je ex? Geen nood. Er worden juist in de decembermaand heel wat leuke uitjes en feestjes georganiseerd zodat je je gemakkelijk andere nieuwe mensen leert kennen. Je vindt ze hier en op de agenda.

Actieve witte kerst

Ben je moe van het hele jaar hard werken maar van nature lekker actief en een sportief type? Dan is een lastminute wintersportvakantie echt een heel fijn cadeautje voor jezelf met de feestdagen. Als jouw budget het toelaat en je heb nog voldoende vrije dagen, dan zouden wij zeggen: ontvlucht de kerst in Nederland, maar ga lekker skiën of boarden met een leuke club singles in Oostenrijk, Italië of Frankrijk. Zeker weten dat jij als herboren thuis komt en het nieuwe jaar fris en fruitig tegemoet ziet!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!