Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
kerst tips singles
7 december 2019

Kerst vieren met singles: zo maak je er leuk feestdagen van!

Zie je nogal op tegen de feestdagen nu je sinds kort als single door het leven gaat? Staat je hoofd totaal niet naar gezellige familiefeestjes, borrels met vrienden die nog wel een partner hebben? Helemaal niet gek. Daarom deze tips zodat je ontspannen de kerstdagen tegemoet kunt zien.

Kerst-romantiek vermijden

Als je van jezelf weet dat je gevoelig bent voor alle kerstromantiek, doe jezelf een plezier en ontloop die dan zoveel mogelijk. Geen romantische kerstfilms kijken. Het heeft geen enkele zin om keihard jankend op de bank onder het ‘genot’ van Bridget Jones ‘All By Myself’ mee te blèren. Ook All You Need van Robert verban je van de buis en je zet onder geen beding sfeervolle kerstsongs op je favoriete Spotify lijstje. Kop in het zand zeg je?

Kerstgeweld

Welnee! Je kiest er gewoon bewust voor al dat kerstgeweld uit de weg gaan nu je als single door het leven gaat. Wanneer jij straks weer mega  gelukkig bent in de liefde (en dat gaat ooit gebeuren let maar op) dan kan je met je kersverse lover alles uit de kast treken voor een super romantische kerst, maar nu even niet!

Wat juist wel doen als single in december

In plaats daarvan: abonneer jezelf op Neflix, Videoland of HBO en geniet van top-series die niets met kerst te maken hebben. Maak een alternatief Spotify lijstje met muziekjes waar jij helemaal blij van wordt en als je geen zin hebt om alleen in je huispak thuis voor de buis te zitten, nodig dan lekker een paar vrienden of vriendinnen uit voor een hapje eten of borrel. Niks kerstdiner, geen ellenlange en ingewikkelde recepten maar gewoon allemaal wat meenemen en gezellig samen eten.

Nieuwe mensen leren kennen

Heb je een uitgedunde vriendenkring na de breuk met je ex? Geen nood. Er worden juist in de decembermaand heel wat leuke uitjes en feestjes georganiseerd zodat je je gemakkelijk andere nieuwe mensen leert kennen. Je vindt ze hier en op de agenda.

Actieve witte kerst

Ben je moe van het hele jaar hard werken maar van nature lekker actief en een sportief type? Dan is een lastminute wintersportvakantie echt een heel fijn cadeautje voor jezelf met de feestdagen. Als jouw budget het toelaat en je heb nog voldoende vrije dagen, dan zouden wij zeggen: ontvlucht de kerst in Nederland, maar ga lekker skiën of boarden met een leuke club singles in Oostenrijk, Italië of Frankrijk. Zeker weten dat jij als herboren thuis komt en het nieuwe jaar fris en fruitig tegemoet ziet!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Single maar niet alleen

gerelateerde artikelen

Vakantiegevoel tips thuis op deze zonnige zomerse dag

Ben je in dit coronatijdperk thuis aan het werk? Misschien vandaag...

30 leestips om de quarantaine door te komen

Hoe houden we het hoofd koel, ons lichaam in vorm en...

Van uit naar ineens thuis: tips voor singles, koppels en (eenouder)gezinnen

Of je nou alleen thuis zit, met je (nieuwe) partner of...

Verplicht thuiswerken: tips voor extra sfeer in huis

Nu we massaal thuiswerken en door de nieuwe social distance maatregelen...

Fit blijven nu je niet meer naar de sportschool kunt

Net zoals restaurants en scholen zijn ook de sportscholen dicht door...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

advertentie

Koningaap - Safarireizen