kerst feest

Kerst evenement voor christelijke singles

Een ‘game-date’, ‘dinnerdate’ en ‘filmdate’ in kerstsferen, voorafgegaan door een leuke, interessante maar vooral ook leerzame dating-workshop door een professionele relatiecoach! Alles in hartje Amersfoort. Dat wordt voor maximaal 80 singles werkelijkheid op zaterdag 19 december, als ChristianMatch.nl weer een uniek en sfeervol kerst-evenement organiseert. 

Happy single?

Bij aankomst rond 14.00 uur wordt je welkom geheten in een sfeervolle locatie met koffie/thee en wat lekkers, waarna relatiecoach Cocky Drost de  inspirerende workshop ‘Happy Single?!’ zal geven.  ‘Naar een relatie verlangen is heel natuurlijk. Het zit in onze genen om ons met iemand te willen verbinden. Vind jij het lastig om een relatie aan te gaan? Loop jij telkens tegen dezelfde dingen aan? Of ben je gewoon benieuwd hoe een relatie werkt? Het komt allemaal aan bod in deze workshop. Inclusief “Do’s en Don’ts als je date” ;-).’, aldus Cocky.

Gezelschapsspelletjes & zo..

Daarna is er wat tijd om verder kennis met elkaar te maken en vervolgens kun je kiezen tussen deelnemen aan een kookworkshop of in groepjes leuke gezelschapsspellen doen.  Gezamenlijk zullen we dan aanschuiven bij het luxe Italiaanse dinerbuffet gevolgd door een romantische filmvertoning van de gloednieuwe dating-speelfilm ‘Old Fashioned’ (PREMIERE!): ‘Vijftig tinten grijs’… maar dan anders! Na 22:00 uur is er nog de gelegenheid om na te praten en dan kan ieder op eigen tijd en gelegenheid weer naar huis.

Christelijke datingsite

Organisator ChristianMatch.nl is één van de grootste christelijke datingsites in Nederland voor jong en oud. De site heeft ongeveer 3000 actieve leden vanuit verschillende kerkelijke achtergronden.

Gezelligheid en contact

“Kerst is een periode waarin ook singles op zoek zijn naar gezelligheid en contact” zegt Jan Dirk Kleijne van Christianmatch.nl. “Met dit gevarieerde evenement in kerstsfeer, willen we door de dating-workshop tips geven in de  zoektocht naar een geschikte partner, maar ook een ontspannen manier van ontmoeting aanbieden vol gezelligheid! We hopen dat ook mannen zich door deze opzet aangesproken zullen voelen, want de ervaring heeft geleerd dat mannen bij initiatieven als deze vaak achter blijven als het om reserveren gaat. We zetten in op een mooie gelijke verdeling van het aantal mannen en vrouwen!  Vorig jaar was dit evenement overigens volledig uitverkocht.”

De inschrijving voor het evenement is inmiddels van start gegaan . Er is plaats voor 40 mannen en 40 vrouwen.  Vooral mannen worden gezocht, want voor vrouwen is het al bijna uitverkocht!  Op de website zijn ook verdere details over het programma en de locatie te vinden.

Meer kerst events voor singles op en rondom de feestdagen vind je hier! 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.