kerstdiner singles bios

Kerst bios dinner date door Christianmatch

Een ‘diner-date’ in kerstsferen, voorafgegaan door een exclusieve voorstelling van een op en top kerstfilm in je eigen gereserveerde bioscoopzaal; alles in hartje Amersfoort. Dat wordt voor maximaal 90 singles werkelijkheid op maandag 22 december, als ChristianMatch.nl een uniek kerst-evenement organiseert.

Kerst event singles

Vaak wordt de bioscoop bij een uitje pas bezocht na het eten, maar tijdens het ChristianMatch.nl kerst-evenement gebeurt het andersom. En dat is niet voor niets; doel van de dag is immers om in een ontspannen setting anderen te leren kennen. Met de filmkeuze levert dit tijdens het verdere dagprogramma in ieder geval al de nodige gespreksstof op!

Romantiek in de bios

De film die rond 16:30 uur bekeken kan worden in een speciaal gereserveerde, sfeervolle bioscoop in het centrum van Amersfoort, is ‘The Ultimate Life’. Deze nieuwe christelijke speelfilm vertelt het verhaal van rijke zakenman die de bijzondere levensloop van zijn grootvader ontdekt, die door hoogte- en dieptepunten heen THE ULTIMATE LIFE vond, een leven dat vele malen meer waard is dan geld.

Na de filmvoorstelling genieten de deelnemers van een gevarieerd buffet in een wokrestaurant; alles volop in romantische kerstsfeer! Het evenement belooft één van de origineelste te zijn in de week voor kerst.

M/V verhouding

“Kerst is een periode waarin ook singles op zoek zijn naar gezelligheid en contact” zegt Jan Dirk Kleijne van Christianmatch.nl. “Met dit evenement, volledig in kerstsfeer, willen we bijdragen aan zowel de betekenis als het doel van kerst; daarom bieden we een goede inhoudelijke speelfilm en gaan deelnemers daarna lekker eten en contacten leggen. We hopen dat ook mannen zich door deze opzet aangesproken zullen voelen, want de ervaring heeft geleerd dat mannen bij initiatieven als deze vaak achter blijven als het om reserveren gaat. We zetten in op een mooie gelijke verdeling van het aantal mannen en vrouwen!  Vorig jaar was dit evenement overigens volledig uitverkocht.”

Organisator ChristianMatch.nl is de grootste christelijke dating-site voor in Nederland voor jong en oud. De site heeft ongeveer 2000 actieve leden vanuit verschillende kerkelijke achtergronden.

Inschrijven

De inschrijving voor het evenement is inmiddels van start gegaan. Er is plaats voor 45 mannen en 45 vrouwen. Op de website zijn ook verdere details over het programma en de locaties te vinden.

 

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona

terras
By Moniek ·
1 mei 2021

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé focus voor singles.
seksspeeltjes
By Moniek ·
10 april 2021

Temple of Love, het eerste virtuele pleasure festival van Nederland

Op zaterdagavond 1 mei wordt het eerste virtuele pleasure festival van Nederland gelanceerd, Temple of Love.
By Moniek ·
15 maart 2021

Singles ontmoeten singles tijdens deze Paaswandeling

Ben je single en ben je het beu? De 2e editie van de Hike for Love staat gepland! Op Tweede Paasdag