kerstdiner singles bios

Kerst bios dinner date door Christianmatch

Een ‘diner-date’ in kerstsferen, voorafgegaan door een exclusieve voorstelling van een op en top kerstfilm in je eigen gereserveerde bioscoopzaal; alles in hartje Amersfoort. Dat wordt voor maximaal 90 singles werkelijkheid op maandag 22 december, als ChristianMatch.nl een uniek kerst-evenement organiseert.

Kerst event singles

Vaak wordt de bioscoop bij een uitje pas bezocht na het eten, maar tijdens het ChristianMatch.nl kerst-evenement gebeurt het andersom. En dat is niet voor niets; doel van de dag is immers om in een ontspannen setting anderen te leren kennen. Met de filmkeuze levert dit tijdens het verdere dagprogramma in ieder geval al de nodige gespreksstof op!

Romantiek in de bios

De film die rond 16:30 uur bekeken kan worden in een speciaal gereserveerde, sfeervolle bioscoop in het centrum van Amersfoort, is ‘The Ultimate Life’. Deze nieuwe christelijke speelfilm vertelt het verhaal van rijke zakenman die de bijzondere levensloop van zijn grootvader ontdekt, die door hoogte- en dieptepunten heen THE ULTIMATE LIFE vond, een leven dat vele malen meer waard is dan geld.

Na de filmvoorstelling genieten de deelnemers van een gevarieerd buffet in een wokrestaurant; alles volop in romantische kerstsfeer! Het evenement belooft één van de origineelste te zijn in de week voor kerst.

M/V verhouding

“Kerst is een periode waarin ook singles op zoek zijn naar gezelligheid en contact” zegt Jan Dirk Kleijne van Christianmatch.nl. “Met dit evenement, volledig in kerstsfeer, willen we bijdragen aan zowel de betekenis als het doel van kerst; daarom bieden we een goede inhoudelijke speelfilm en gaan deelnemers daarna lekker eten en contacten leggen. We hopen dat ook mannen zich door deze opzet aangesproken zullen voelen, want de ervaring heeft geleerd dat mannen bij initiatieven als deze vaak achter blijven als het om reserveren gaat. We zetten in op een mooie gelijke verdeling van het aantal mannen en vrouwen!  Vorig jaar was dit evenement overigens volledig uitverkocht.”

Organisator ChristianMatch.nl is de grootste christelijke dating-site voor in Nederland voor jong en oud. De site heeft ongeveer 2000 actieve leden vanuit verschillende kerkelijke achtergronden.

Inschrijven

De inschrijving voor het evenement is inmiddels van start gegaan. Er is plaats voor 45 mannen en 45 vrouwen. Op de website zijn ook verdere details over het programma en de locaties te vinden.

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.