vrouw en computer

Kapsel speelt rol bij succes op Tinder

Als je via dating apps zoals Tinder op zoek gaat naar de liefde, spelen twee dingen een grote rol. Namelijk de tekst die in jouw bio staat en de foto’s die je op je profiel hebt staan. Niet alleen hoe spontaan jij op die kiekjes staat, maar ook jouw kapsel heeft invloed op het aantal hartjes dat je krijgt – zo blijkt uit onderzoek van Elite Daily.

Profielen & kapsels

Twee editors van het platform namen de proef op de som en creëerden twee profielen voor hetzelfde meisje: eentje met foto’s van ‘Bella’ met steil haar, de ander met foto’s van de vrouw met krullend haar. Daarna swipeten ze erop los en wat bleek? Het meisje met de krullen kreeg 41 van de 100 hartjes, de vrouw met steil haar ‘slechts’ 19 van de 100.

Respect

Daarnaast kreeg het meisje met de krullen meer berichten, en daar zaten nauwelijks vulgaire berichten tussen. Integendeel, ze bleek vooral respectvolle berichten te ontvangen. Dus krullenbollen, omarmen dat kapsel! Of naar de kapper en er krullen in laten zetten ;-).

Bronnen: Daily / MSN

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam