Kans op zwangerschap groter door buiten te vrijen

De helft van de Britse baby’s die in 2010 ter wereld komen, werd verwekt in openlucht, 10 procent van hen in de auto. Volgens experts kan ontspanning de reden zijn waarom dit de kans op een zwangerschap verhoogt.

Ontspannen vrijpartij
De meeste Britse toekomstige baby’s werden verwekt op een zaterdag, tussen zes en tien uur ’s avonds. Maandag is niet zo vruchtbaar, slechts 9 procent van de zwangerschappen ontstond op deze dag. Ook is een vakantie goed om baby’s te maken, 10 procent  werd verwekt in het buitenland.

Hoe wilder, hoe beter
Deze resultaten ondersteunen een andere studie eerder dit jaar, die bewees dat een stomende vrijpartij de kans op verwekking verhoogt. Hoe meer passie, hoe meer kans op een succesvolle bevruchting. Een normale man produceert 250 miljoen spermacellen tijdens seks. Als hij erg opgewonden is, kan dit aantal met 50 procent stijgen. Voeg daarbij het feit dat hoe heviger het orgasme van een vrouw is, hoe groter de kans dat de zaadcel de eicel bereikt.

Geen routine
“Koppels die een baby willen zeggen vaak dat seks een opgave is geworden, een routine. Dat is nu net het slechtste wat je kunt doen”, aldus professor Allan Pacey. “Het is beter om wilde, spannende seks als in het begin van de relatie te hebben. Dan denkt een koppel er nog niet kinderen te maken, zo vergroten ze de kans op een baby.”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?