alleenstaande moeder

Kans op kinderwens kan voor iedereen in vervulling

Na maanden van ontwikkelen wordt er een unieke website geïntroduceerd voor diegene die een eicel – of spermadonor of een draagmoeder zoeken. Woensdag 2 juli 2014 ging de nieuwe website van Danzza internationaal en live.

Toegankelijkheid zoektocht vergroot

Men maakt een eigen profiel aan en kan gebruik maken van de zoekmachine waarin specifiek gezocht kan worden op kleur haar, ogen, afkomst etc. Voor veel mensen wordt een vaak onmogelijke zoektocht naar donoren of een draagmoeder via onze website zeer toegankelijk gemaakt.

Alle soorten ouderschap toegestaan

Danzza garandeert een serieus aanbod van leden, omdat alle profielen handmatig worden gecontroleerd. Danzza hanteert een lidmaatschap vanaf 8 euro per maand. Danzza is uniek omdat alleen via deze website de mogelijkheid wordt geboden om voor een iedereen een kinderwens in vervulling te laten gaan.

Ook co-ouderschap is mogelijk tussen 2 alleenstaande mensen met een wens voor een kind zonder liefdesrelatie. Danzza zorgt voor een geheel eigen wijze manier van kinderen krijgen. Onze mening is dat iedereen de kans moet krijgen om een kinderwens in vervulling te laten gaan.

Doel van Danzza

Danzza stelt zich ten doel om op verantwoorde wijze en in een veilige omgeving mensen met een kinderwens bij elkaar te brengen die alleen mogelijk kan worden gemaakt door eicellen of zaadcellen van een donor of een draagmoeder in te schakelen.

Daarnaast biedt deze site ook de mogelijkheid voor de donoren om zelf gericht op zoek te gaan naar lesbische stellen, alleenstaande vrouwen en hetero stellen om hun eigen kinderwens ook in vervulling te kunnen laten gaan.  Ook homostellen kunnen nu op zoek gaan naar een eiceldonor én een draagmoeder zodat het ook voor hun mogelijk is om zelf kinderen te krijgen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!