alleenstaande moeder

Kans op kinderwens kan voor iedereen in vervulling

Na maanden van ontwikkelen wordt er een unieke website geïntroduceerd voor diegene die een eicel – of spermadonor of een draagmoeder zoeken. Woensdag 2 juli 2014 ging de nieuwe website van Danzza internationaal en live.

Toegankelijkheid zoektocht vergroot

Men maakt een eigen profiel aan en kan gebruik maken van de zoekmachine waarin specifiek gezocht kan worden op kleur haar, ogen, afkomst etc. Voor veel mensen wordt een vaak onmogelijke zoektocht naar donoren of een draagmoeder via onze website zeer toegankelijk gemaakt.

Alle soorten ouderschap toegestaan

Danzza garandeert een serieus aanbod van leden, omdat alle profielen handmatig worden gecontroleerd. Danzza hanteert een lidmaatschap vanaf 8 euro per maand. Danzza is uniek omdat alleen via deze website de mogelijkheid wordt geboden om voor een iedereen een kinderwens in vervulling te laten gaan.

Ook co-ouderschap is mogelijk tussen 2 alleenstaande mensen met een wens voor een kind zonder liefdesrelatie. Danzza zorgt voor een geheel eigen wijze manier van kinderen krijgen. Onze mening is dat iedereen de kans moet krijgen om een kinderwens in vervulling te laten gaan.

Doel van Danzza

Danzza stelt zich ten doel om op verantwoorde wijze en in een veilige omgeving mensen met een kinderwens bij elkaar te brengen die alleen mogelijk kan worden gemaakt door eicellen of zaadcellen van een donor of een draagmoeder in te schakelen.

Daarnaast biedt deze site ook de mogelijkheid voor de donoren om zelf gericht op zoek te gaan naar lesbische stellen, alleenstaande vrouwen en hetero stellen om hun eigen kinderwens ook in vervulling te kunnen laten gaan.  Ook homostellen kunnen nu op zoek gaan naar een eiceldonor én een draagmoeder zodat het ook voor hun mogelijk is om zelf kinderen te krijgen.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.
sinterklaasavond alleenstaande ouder
By Tijmen ·
8 november 2021

Tips voor een heerlijk avondje Sinterklaas

Sint zat te denken wat hij dit jaar moest schenken... Wij helpen je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte Sinterklaasgedicht!
By Tijmen ·
29 oktober 2021

Single zijn is je kracht

hutspot
By Margret ·
28 oktober 2021

Singlesrecept: originele Leidse hutspot voor Leidse singles

Met het oog op Leidens Ontzet op 3 oktober een zeer bijpassend recept, min of meer afgestemd op singles. Origineel recept was berekend op groot gezin van 4 eeuwen terug.