Kan een medium je helpen met het vinden van de juiste partner?

Misschien ben je nu al een tijdje aan het daten, zonder het gewenste resultaat. Je vraagt je af wanneer de ware nu eindelijk eens op je pad komt. Of je hebt iemand ontmoet, maar twijfelt of hij of zij wel de juiste partner voor je is. Denk er dan eens over om een medium te consulteren. Een liefdesconsult bij een medium kan leiden tot heel nieuwe inzichten die je helpen stappen te ondernemen om de juiste partner te vinden. 

Een liefdesconsult bij een medium

Een groot deel van de vragen die de mediums van Paravisie.nl krijgen voorgelegd, gaan over liefde. Dat is niet verwonderlijk: liefde is iets waar ieder mens naar op zoek is, maar kan ook met veel twijfel en onzekerheid gepaard gaan. Een betrouwbaar medium helpt je deze onzekerheden te overwinnen en met een ander perspectief naar je situatie te kijken. Een medium doet dit door boodschappen die hij of zij van gene zijde ontvangt (van gidsen of overleden familieleden) aan jou door te geven. Mediums kunnen deze boodschappen op verschillende manieren ontvangen: door beelden, gevoelens, geluiden of door een kaartlegging.

Hoe een medium kan helpen

Het vinden van de ware is vaak een kwestie van op de juiste tijd op de juiste plaats zijn. Een medium kan je tijdens een liefdesconsult aanwijzingen geven waar je de man of vrouw van je dromen kunt ontmoeten. Dit kunnen plaatsen zijn waar jij nog niet aan hebt gedacht. Het gebeurt ook heel vaak dat de juiste man of vrouw al een tijdje in je leven aanwezig is, maar dat je hem of haar nog niet hebt herkend. Ook is het mogelijk dat de liefde op zich laat wachten, omdat je nog aan jezelf moet werken. Misschien dat oud zeer je in de weg staat om je werkelijk voor anderen open te stellen of weet je niet zo goed wat je nu eigenlijk wilt in een relatie. Een medium zal je helpen inzicht te krijgen in jezelf en je situatie en zo de weg vrijmaken naar liefde. Een betrouwbaar medium wijst je altijd op je blinde vlekken en spoort aan tot zelfreflectie.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.