vrouwen seks orgasme

Kale schaamstreek bij vrouwen nog steeds uitermate populair

Een streepje, driehoekje of liever helemaal niets? Dat laatste is nog altijd veruit het populairst onder vrouwen. Zo’n 65 procent van de Nederlandse vrouwen die de schaamstreek harst kiest ervoor alles weg te halen. 

Dit blijkt uit een statistisch onderzoek onder 70.000 uitgevoerde Brazilian wax-behandelingen bij de keten Delete Professionals in Waxing. Een veel kleiner percentage, 20 procent, kiest ervoor een streepje te laten staan en de overige 15 procent kiest voor een andere variant, zoals een driehoekje of een meer exotische vorm.

Uit het onderzoek blijkt tevens dat er bij vrouwen nauwelijks veranderingen waar te nemen zijn. Al drie jaar lang blijven de percentages nagenoeg gelijk en van een trend naar meer of juist minder haar is dan ook geen sprake.

Mannen

Van de mannen die de schaamstreek laten harsen kiest 89 procent ervoor om alles weg te laten. Slechts 11 procent laat bovenop het haar staan. Bij de mannen is wel een beperkte trend waar te nemen; steeds vaker kiezen ze ervoor om alles weg te halen.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.