slotjes parijs liefde

Julia van der Toorn al jaren verliefd op vrouw

Het leven van The Voice of Holland-winnares Julia van der Toorn, die morgen op iTunes haar eerste cd uitbrengt, is na haar zege in een stroomversnelling geraakt. ‘Door alle verplichtingen heb ik weinig tijd om de vrouw – op wie ik ontzettend verliefd ben – te zien.’

The Voice of Holland-winnares Julia van der Toorn (18) gaf tijdens haar deelname aan de RTL4-talentenjacht keer op keer details over haar privéleven prijs, zoals haar adoptieverleden. Maar over één feit hield ze haar lippen stijf op elkaar. Tijdens de liveshows bleef haar 5 jaar oudere vriendin – ‘althans, een vrouw op wie ik ontzettend verliefd ben’ – bewust uit de schijnwerpers.

‘Dat ik lesbisch ben, is voor mij totaal onbelangrijk. En ik vond die persoonlijke informatie niet passen bij een programma waarin het specifiek om muziek draait.” Julia stond er echter niet alleen voor als ze met haar eigenzinnige interpretaties van wereldhits de coaches en het publiek imponeerde. ,,Mijn vriendin heeft vanaf de tribune anoniem meerdere shows bijgewoond. Ze is supertrots op me.’

Vonk

Julia, wier allereerste studioalbum morgen uitkomt, vertelt nu wel openhartig dat ze haar partner al zo’n 4 jaar kent. ‘Ik was pas 14 jaar toen ik haar ontmoette en uit de kast kwam,’ aldus de Bussumse zangeres-gitariste die razend benieuwd is hoe het publiek op haar cd met 14 covers zal reageren: bekende maar ook onbekendere nummers die ze op basis van haar eigen smaak uitzocht.

‘De vonk sloeg eigenlijk direct over tussen ons. Het was die eerste keer best heftig. We dachten, omdat ik destijds nog piepjong was, dat het misschien niet zou werken door het leeftijdsverschil. Maar het tegendeel bleek waar. Sinds onze eerste date is ze er altijd voor me geweest. Maar van een relatie was nog geen sprake. Na The Voice is het serieuzer geworden.’

Bron: AD

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!