Groepsreis

Juli in het teken van Solo Together

De maand juli staat bij srprs.me weer in het teken van Solo Together. Elke maand heeft de reisorganisatie een nieuw reisthema en dit keer is het een thema dat al eens aan de beurt is geweest. Bij Solo Together ga je op een groepsreis zonder een idee te hebben wat je ervan kunt verwachten. Je reisgezelschap én je bestemming ontdek je namelijk pas op de luchthaven van Brussel.

Stedentrip

Bij Solo Together ga je 4 dagen en 3 nachten op reis naar een stad in Europa (buiten de Benelux). Je reist met een groep jonge mensen van tussen de 18 en 35 jaar oud, die je allemaal pas ontmoet op het vliegveld. Dit leuke gezelschap bestaat uit 4 tot 8 personen. Het verblijf is in een fijn hostel, waar je met je groep op dezelfde kamer slaapt.

Themareis

Deze themareis is de hele maand juli te boeken. Je kunt dit keer geen bestemming uitsluiten omdat de reis in groepsverband is. Wel belooft srprs.me gunstige vliegtijden, wat betekent een heenreis tussen 07:00 en 15:00 en een terugreis tussen 13:00 en 22:00 lokale tijd. Hierdoor houd je voldoende tijd over om van je stedentrip te genieten. Kijk voor de beschikbare vertrekdata van Solo Together, welke vallen tussen augustus en december 2018, op de website van srprs.me.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.