ongezond eten

Jubileum Picknickcircus met optredens voor en door Nieuwe Mensen

Meer dan 700 Nieuwe Mensen brengen hun eigen picknickspullen mee. Niet alleen salades, hapjes en drankjes worden met elkaar gedeeld, maar ook de talenten… Van muzikant tot straat artiest, van tekenaar tot streetdancer: onder het motto ‘deel je talent’ kan iedereen zijn passie delen.

10-jarig jubileum NMLK

In 2010 organiseerde ze de grootste Picknick van de wereld… Dit jaar viert NMLK haar 10-jarig jubileum en worden er tien ludieke activiteiten georganiseerd voor en door enthousiaste Nieuwe Mensen die het leuk vinden om Nieuwe Mensen te leren kennen.

Picknick op 29 mei Hemelvaartsdag!

Op 29 mei, Hemelvaartsdag, staat de ‘Jubileum Mega Picknick met Optredens voor en door Nieuwe Mensen’ op het programma. Dit keer niet alleen in Amsterdam, zoals in 2010, maar in zes mooie stadsparken verspreid door Nederland (Amsterdam, Den Haag, Breda, Arnhem , Utrecht en Groningen). Meer dan 700 Nieuwe Mensen brengen hun eigen picknickspullen mee. Niet alleen salades, hapjes en drankjes worden met elkaar gedeeld, maar ook de talenten… Van muzikant tot straat artiest, van tekenaar tot streetdancer: onder het motto ‘deel je talent’ kan iedereen zijn passie delen.

Nieuwemensenlerenkennen.nl sinds 2004 een feit

Initiatiefnemer Carlo Vuur vertelt enthousiast over zijn passie: “In 2004 waren de eerste activiteiten van nieuwemensenlerenkennen.nl een feit. Wat begon als een hobby is nu, tien jaar later, uitgegroeid tot de grootste activiteiten- en uitgaanssite van Nederland met meer dan 150 activiteiten per week!

Elkaar ontmoeten in real-life

Nieuwe Mensen (leeftijd 20– 45 en 40-59) ontmoeten elkaar in real-life tijdens zelf opgezette activiteiten verspreid door het land. “Geweldig om te zien hoe mensen elkaar weten te vinden en samen genieten van bijvoorbeeld festivals, bootcamps, themafeesten, vuurspugen, duindiscos en weekendjes weg.

Picknick met passies en talenten

In 2010 hadden we het wereldrecord Picknicken al op onze naam staan. Dit jaar laat ik me graag tijdens het Picknicken verrassen door de passies en talenten van de ruim 700 Nieuwe Mensen”.

Zin om een vorkje mee te prikken?

Ben jij tussen de 25 en 59 jaar oud en lijkt het je leuk om een vorkje mee te prikken of zelfs een optreden te geven?

Meld je dan gratis aan via NMLK

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.