Ben je dol op artikelen die gaan over jouw sterrenbeeld? Voor veel singles zijn horoscopen dagelijkse kost als het gaat om herkenning en richting in het leven. Zeker als het gaat om de liefde!

Maar wat zeggen de sterren eigenlijk over jouw hobby’s? We kwamen een leuk artikel tegen op de Telegraaf dat laat zien welke hobby’s passen bij jouw sterrenbeeld.

Ram

Jij houdt wel van een beetje actie. Hobby’s als knutselen of yoga zijn niks voor jou, jij wilt liever keihard sporten. Atletiek is je daarom op het lijf geschreven net als actieve sporten zoals voetbal of hockey. Zolang er een beetje actie in het spel zit, vind jij een sport al snel leuk.

Stier

Stieren zijn creatief. Knutselen, schilderen of tekenen – je vind het allemaal even leuk. Een creatieve hobby past daarom het beste bij je. Het hoeft niet eens per se knutselen te zijn, maar het kan ook een hobby zijn als zingen, dansen of toneelspelen.

Tweelingen

Net als de stier zit er veel creativiteit in je. Van beeldhouwen tot muziek maken, dat soort hobby’s liggen jou wel. Daarnaast vind je het heerlijk om onder een dekentje te kruipen met een goed boek.

Kreeft

Door je grote inlevingsvermogen hou je er van om films te kijken. Je kunt helemaal opgaan in de personages. Je gaat daarom graag naar de bioscoop of kijkt thuis je favoriete film voor de zoveelste keer.

Leeuw

Zolang je de leiding hebt, vind je een hobby leuk. Dirigeren bij een orkest is daarom typisch iets voor de Leeuw. Ook een hoofdrol spelen in een groot toneelstuk past goed bij je. Laat de bijrollen maar aan iemand anders over, jij speelt liever de hoofdrol!

Maagd

Omdat je een trendsetter bent, vind je een hobby die te maken heeft met mode extra leuk. Zelf achter de naaimachine kruipen, modeshows lopen met je eigen creaties aan of simpel zelf een shirt of broek omtoveren in iets nieuws. Jij vindt het fantastisch.

Weegschaal

Je bent heel sociaal, maar een te heftige sport zie je niet zo zitten. Geef jou maar gewoon een pen en papier, dan kun je je creativiteit wel kwijt. Als je samen met iemand iets doet ga je het liefst winkelen. Je bent een held in het geven van kledingadvies en kunt bovendien goed met geld omgaan.

Schorpioen

Schrijven past bij je als geen ander, maar ook yoga is iets voor jou. In yogalessen vind je het fijn om tot jezelf te komen en meer te leren over jezelf. Je bent best spiritueel aangelegd namelijk. Vandaar dat je ook graag mediteert in je vrije tijd.

Boogschutter

Je houdt van afwisseling. Reizen is daarom ook je voornaamste hobby. Nieuwe steden ontdekken in Nederland vind je leuk, maar verre reizen maken naar allerlei landen vind je nog veel leuker.

Steenbok

In debat gaan met anderen vind je interessant om te doen. De standpunten horen van de ander, en daarna een goed betoog houden over je eigen standpunt, dat past bij de Steenbok. Toch vind je naast debatteren creatieve dingen doen ook leuk. Vooral zelf op het podium staan ligt je wel.

Waterman

Acteren en fotograferen, dat zijn de hobby’s die het meest bij je passen. Je houd er van om helemaal op te gaan in een rol en droomt stiekem wel eens van een carrière als actrice. Ook fotograferen vind je leuk om te doen. Zeker als je eigen originele ideeën goed uitpakken op beeld.

Vissen

Jij hoeft niet zo nodig aan een heftige sport te doen. Liever wandel je een heel stuk door het bos. Zo beweeg je toch, maar kom je ook tot rust in de natuur. Dat vind je veel fijner dan naar de sportschool gaan!

De jaarhoroscoop van 2015 vind je hier..