kado kerst willie.nl

Jouw erotische kerst begint op Willie.nl

De maand december is altijd speciaal. Terwijl het buiten koud en snel donker wordt, is het binnen tijd voor warmte en gezelligheid met als hoogtepunt de kerst. En die is natuurlijk niet compleet zonder een kerstboom waar allerlei leuke kadootjes onder zijn gelegd. Nog leuker is het als er iets spannends inzit.

Ben je van plan er een echt sexy kerst van te maken? Kom dan naar Willie.nl, de meest opwindende online kerstkadowinkel van Nederland! Of je nu doorzichtige lingerie voor haar wilt kopen of een spannend seksspeeltje voor hem of jezelf, je vind er alle erotische kadootjes die je je maar kunt wensen. Wees niet bang om te verdwalen in het grote aanbod op Willie.nl, want de kadowinkel is opgedeeld in vier overzichtelijke delen:

Altijd Goed

Hier vind je een mix aan items die je aan jezelf, of aan je partner of lover kunt geven. Kies bijvoorbeeld het Ultiem verlangen classic edition bordspel voor echt erotisch spelplezier of capsules van Libido Forte die de erectie ondersteunen. Speciaal voor stellen is de Clone-A-Willy een supergoeie tip. Hiermee kan hij een exacte kopie maken van zijn penis om kado te geven.

Voor Haar

Neem hier een kijkje voor alle sextoys die gericht zijn op haar ultieme genot. Tussen alle vrouwenspeeltjes is de Europe magic wand massager niet te missen. Deze vibrator heeft echte superkrachten! Hij is nu te koop met 14% korting en wordt gratis verzonden. Ga voor de Satisfyer Pro 2 als je nog meer korting wilt. Deze sextoy met zijn unieke vacuüm zuigtechniek is van € 149,95 afgeprijsd naar slechts € 45,95!

Voor Hem

Alle sexy mannenkadootjes zijn te vinden als je hier klikt. Uiteraard ontbreekt het populairste masturbatiespeeltje voor mannen niet. De Fleshlight Pink Lady Original Masturbator is nu te bestellen met 8% korting. Minder bekend, maar minstens zo opwindend, is de Anal Fantasy ass-gasm cockring plug. Dit is een bijzondere toy die op twee manieren tegelijk stimuleert, namelijk met een cockring en een plug die anaal wordt ingebracht. Hij wordt compleet met glijmiddel en anale crème geleverd.

Sexy Lingerie

Voor een overzicht van de spannendste outfits, ga je hiernaar toe. Naast mooie setjes van satijn of kant, kun je ook kiezen uit een 2-delig verpleegsteruniform of een 3-delig peek-a-boo zusterkostuum als je een opwindend verkleedpartijtje in gedachten hebt.

Veel voordelen

Online shoppen bij Willie.nl levert aantrekkelijke extraatjes op. Zo kan je ervoor kiezen om het kado dat je rechtstreeks naar jouw lover laat versturen, te laten voorzien van een persoonlijke liefdesboodschap. Omdat Willie.nl graag kerstman is, krijg je bij iedere bestelling een gratis iLov Magazine met daarin onder andere een interview met instagramfenomeen en naaktmodel Marisa Papen. Daarnaast krijg je bij iedere bestelling vanaf € 50,00 een Willie Waardebon van € 5,00. Bij alle bestellingen boven de € 75,00 ontvang je een gratis Rudolph hoofdband. Aankopen op Wilie.nl worden discreet en snel bezorgd. Wie vandaag voor 20:00 uur besteld, heeft het morgen al in huis. Voor heel veel voordelen en echt genieten deze kerst kom je dus naar Willie.nl!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.