jongeren vakantie

Jongeren kunnen reis boeken zonder aanbetaling bij Simi Reizen

Wanneer je als jongere niks liever wilt dan deze zomer op vakantie gaan met andere jongeren dan zit je door de huidige situatie misschien wel in zak en as. Het coronavirus gooit voor iedereen met vakantiekriebels roet in het eten, ook voor jongeren. Maar.. er is ook een lichtpuntje!

Vakantie boeken zonder aanbetaling

Simi Reizen, organisator van actieve groepsreizen, singlereizen en jongerenvakanties, geeft jongeren nu de mogelijkheid om een vakantie te boeken zonder een aanbetaling te hoeven doen.

Populaire groespreizen

“In het kader van de recente ontwikkelingen merken we dat veel reizigers wel een reis op het oog hebben, maar uiteraard op dit moment niet boeken”, zegt  Robbert ten Kate. “Voor alle groepsreizen met een vertrekdatum na 1 juni is het mogelijk te boeken zonder een aanbetaling te doen. Op die manier kun je als reiziger al wel je plekje vastleggen op populaire groepsreizen, maar loop je geen financieel risico.”

Kosteloos annuleren

Ideaal dus wanneer je een fijne zomervakantie in het verschiet wil hebben maar geen risico wil lopen. Op het moment dat er meer duidelijkheid is over een reis dan heb je nog altijd 1 week de tijd om je aanbetaling te doen. Mocht je de reis bij nader inzien niet willen maken, dan bieden ze de mogelijkheid om kosteloos te annuleren. Wij zeggen: lekker boeken die vakantie!

Bron: Travelpro

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!