Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
mannen aantrekkelijk
30 september 2016

Jongere man daten: vijf prima redenen!

Daten met een jongere man? Heel wat vrouwen hebben daar wel oren naar. En geef ze eens ongelijk.. Wie wil er evenals onze eigen Heleen van Royen geen jongere kerel aan haar zijde die de jeugdigheid en vitaliteit himself is? Wij geven je vijf prima redenen om te daten met een jongere man.

Een jongere man geeft je meer energie

1# Als je met een jongere man gaat daten is de kans groot dat jullie het ene na het andere feestje afstruinen, geregeld heerlijke seks hebben en de meest avontuurlijke vakantietripjes boeken. Dit zorgt ervoor dat jij een flinke energyboost krijgt. En dat gevoel is een stuk beter dan al die vriendinnen die elke zaterdagavond op de bank hangen met hun vriend…

2# Jongere mannen zijn minder betweterig

Jonge mannen leven vaak met de dag. Ze zien wel waar het schip strandt en zijn niet van plan om jou duidelijk te maken wat je allemaal wel en niet moet doen. Hoe anders kan dat zijn wanneer je met een oudere wijsneus bent, die zogenaamd meer ´levenservaring´ heeft.

3# Jongere mannen hebben een goddelijk lichaam

Oké, dat geldt misschien niet voor elk exemplaar, maar mannen die zich nog in de bloei van hun leven bevinden zullen eerder de sportschool induiken dan mannen die de veertig hebben gepasseerd. Daar heb jij natuurlijk helemaal niks op tegen.

4# Jongere mannen laten je positief kijken naar het leven

Omdat jouw jonge man nog een onbeschreven blad is, neemt hij niet alles zo zwaar op en bekijkt zaken vanuit een positief perspectief. Dat kan hartstikke handig zijn, vooral als je problemen hebt op het werk of ruzie hebt met een goede vriendin. Zijn motto is: alles komt goed. Klinkt cliché, maar vaak is dat zo.

5# Jongere mannen zullen je beminnen

Een oudere man kan nog wel eens het gevoel geven dat hij boven je staat en daardoor weinig moeite voor je hoeft te doen, bij een jongere man is dat vaak niet zo. Hij is hartstikke trots met de volwassen vrouw aan zijn zijde en laat dat maar al te graag zien. Zijn tong valt nog net niet op de grond tijdens jullie eerste date…

Bron: Glamour

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Relatie met leeftijdsverschil kans van slagen

Volgens het CBS is bij het overgrote deel van alle getrouwde...

Exit MILF welkom WHIP

Cougars, MILF's en toyboys. We hebben deze termen allemaal voorbij zien...

Het aantrekkelijkst voor mannen ben je op deze leeftijd

Vrouwelijk, 30 en single? Dan mag je van geluk spreken, volgens...

Nederlanders besteden 4,6 uur per week aan persoonlijke verzorging

In de top 5 motivaties is te zien dat vrouwen persoonlijke...

Geluk zit in groot leeftijdsverschil

Een relatie met een groot leeftijdsverschil, de bekende oude bok met...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

advertentie