mannen aantrekkelijk

Jongere man daten: vijf prima redenen!

Daten met een jongere man? Heel wat vrouwen hebben daar wel oren naar. En geef ze eens ongelijk.. Wie wil er evenals onze eigen Heleen van Royen geen jongere kerel aan haar zijde die de jeugdigheid en vitaliteit himself is? Wij geven je vijf prima redenen om te daten met een jongere man.

Een jongere man geeft je meer energie

1# Als je met een jongere man gaat daten is de kans groot dat jullie het ene na het andere feestje afstruinen, geregeld heerlijke seks hebben en de meest avontuurlijke vakantietripjes boeken. Dit zorgt ervoor dat jij een flinke energyboost krijgt. En dat gevoel is een stuk beter dan al die vriendinnen die elke zaterdagavond op de bank hangen met hun vriend…

2# Jongere mannen zijn minder betweterig

Jonge mannen leven vaak met de dag. Ze zien wel waar het schip strandt en zijn niet van plan om jou duidelijk te maken wat je allemaal wel en niet moet doen. Hoe anders kan dat zijn wanneer je met een oudere wijsneus bent, die zogenaamd meer ´levenservaring´ heeft.

3# Jongere mannen hebben een goddelijk lichaam

Oké, dat geldt misschien niet voor elk exemplaar, maar mannen die zich nog in de bloei van hun leven bevinden zullen eerder de sportschool induiken dan mannen die de veertig hebben gepasseerd. Daar heb jij natuurlijk helemaal niks op tegen.

4# Jongere mannen laten je positief kijken naar het leven

Omdat jouw jonge man nog een onbeschreven blad is, neemt hij niet alles zo zwaar op en bekijkt zaken vanuit een positief perspectief. Dat kan hartstikke handig zijn, vooral als je problemen hebt op het werk of ruzie hebt met een goede vriendin. Zijn motto is: alles komt goed. Klinkt cliché, maar vaak is dat zo.

5# Jongere mannen zullen je beminnen

Een oudere man kan nog wel eens het gevoel geven dat hij boven je staat en daardoor weinig moeite voor je hoeft te doen, bij een jongere man is dat vaak niet zo. Hij is hartstikke trots met de volwassen vrouw aan zijn zijde en laat dat maar al te graag zien. Zijn tong valt nog net niet op de grond tijdens jullie eerste date…

Bron: Glamour

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam