mannen aantrekkelijk

Jongere man daten: vijf prima redenen!

Daten met een jongere man? Heel wat vrouwen hebben daar wel oren naar. En geef ze eens ongelijk.. Wie wil er evenals onze eigen Heleen van Royen geen jongere kerel aan haar zijde die de jeugdigheid en vitaliteit himself is? Wij geven je vijf prima redenen om te daten met een jongere man.

Een jongere man geeft je meer energie

1# Als je met een jongere man gaat daten is de kans groot dat jullie het ene na het andere feestje afstruinen, geregeld heerlijke seks hebben en de meest avontuurlijke vakantietripjes boeken. Dit zorgt ervoor dat jij een flinke energyboost krijgt. En dat gevoel is een stuk beter dan al die vriendinnen die elke zaterdagavond op de bank hangen met hun vriend…

2# Jongere mannen zijn minder betweterig

Jonge mannen leven vaak met de dag. Ze zien wel waar het schip strandt en zijn niet van plan om jou duidelijk te maken wat je allemaal wel en niet moet doen. Hoe anders kan dat zijn wanneer je met een oudere wijsneus bent, die zogenaamd meer ´levenservaring´ heeft.

3# Jongere mannen hebben een goddelijk lichaam

Oké, dat geldt misschien niet voor elk exemplaar, maar mannen die zich nog in de bloei van hun leven bevinden zullen eerder de sportschool induiken dan mannen die de veertig hebben gepasseerd. Daar heb jij natuurlijk helemaal niks op tegen.

4# Jongere mannen laten je positief kijken naar het leven

Omdat jouw jonge man nog een onbeschreven blad is, neemt hij niet alles zo zwaar op en bekijkt zaken vanuit een positief perspectief. Dat kan hartstikke handig zijn, vooral als je problemen hebt op het werk of ruzie hebt met een goede vriendin. Zijn motto is: alles komt goed. Klinkt cliché, maar vaak is dat zo.

5# Jongere mannen zullen je beminnen

Een oudere man kan nog wel eens het gevoel geven dat hij boven je staat en daardoor weinig moeite voor je hoeft te doen, bij een jongere man is dat vaak niet zo. Hij is hartstikke trots met de volwassen vrouw aan zijn zijde en laat dat maar al te graag zien. Zijn tong valt nog net niet op de grond tijdens jullie eerste date…

Bron: Glamour

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.