de juiste date vinden

John Ewbank valt voor 20 jaar jongere vriendin

John Ewbank kijkt niet op een paar jaartjes als het gaat om vrouwen. Hij werd overvallen door de liefde voor zijn twintig jaar jongere vriendin Kelly Weekers. “Ik vond het best griezelig door het leeftijdsverschil, maar zij verraste mij op zoveel vlakken dat ik verliefd werd.”Dat zegt de songwriter in een interview met De Telegraaf.

Ewbank (44) was vijf jaar getrouwd met Vivian Reijs, maar hun huwelijk liep op de klippen. Nu is hij al een poosje samen met Weekers (24), die in 2011 werd gekozen als Miss Nederland.

“Ik was niet voorbereid op die relatie. Ik was bewust aan het daten met vrouwen onder de dertig. Ik dacht: dan wordt het in elk geval niet serieus, want daar was ik helemaal niet aan toe. Maar toen kwam Kelly”, aldus de componist.

De muziekproducent benadrukt dat de twee ‘een gelijkwaardige relatie’ hebben. “En daardoor kwam er bij mij weer een andere angst om de hoek. Ik ben nu 44.”

Nieuwe plaat

“Ik dacht dat het best goed zou kunnen dat zij mij over een paar jaar aan de kant zet omdat ik dan te oud ben. Het zou toch kunnen dat ze dan verder wil met een leeftijdsgenoot. Ik dacht erover dat ze me veel pijn zou kunnen gaan doen. “Uiteindelijk kwam Ewbank tot de conclusie dat hij ‘het geluk van nu’ toch voor geen goud zou willen missen.

Dit denkproces inspireerde hem tot het schrijven van het liedje Ik zou het zo weer overdoen, dat op de nieuwe plaat van zijn muzikale partner en goede vriend Marco Borsato staat. “Vandaar dat ik in het nummer een man, die net verlaten is, laat zeggen: ‘Ik zou het zo weer overdoen’.”

Bron: Nu

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.