Jij betaalt toch schat?

Mensen die zichzelf aantrekkelijk vinden, verwachten dat hun date of partner betaalt voor het etentje. Daarbij verwachten vrouwen vooral van knappe partners dat zij betalen.

Dat blijkt uit onderzoek van de Universiteit van St. Andrews. Maar het werkt ook andersom: mannen pakken de rekening liever op als er een aantrekkelijke dame tegenover hen zit. Aan het onderzoek deden 171 vrouwen en 245 mannen mee. Zij moesten zelf aangeven hoe knap zij zichzelf vonden. Daarna kregen zij 12 foto’s te zien van de andere sekse en moesten zij antwoorden voor wie zij de rekening wel en niet zouden betalen.

De helft van de deelnemers zegt dat ze de rekening zouden delen. Opvallend is dat de andere mensen sneller de rekening aan hun dates overhandigen dan zelf betalen. De mensen die zichzelf daarbij als ‘ aantrekkelijk’ hadden bestempeld, deden dat eerder dan de deelnemers die zichzelf niet God(in) waanden.

Hoe zit dat bij jou? Laat jij betalen tijdens een date of niet? Vertel het ons anoniem…

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?