date scoren op tinder

Jezelf met succes op Tinder presenteren doe je zo

Tinder is een begrip! Deze datingapp heeft inmiddels al 11 miljard matches tot stand gebracht tussen twee mensen die op zoek waren naar een leuk contact, date of nieuwe relatie. Bij Tinder weten ze dus behoorlijk wat over de manier waarop je je moet presenteren om te scoren.

Wat zegt de foto over jou?

Sean Rad, de directeur van Tinder zegt – niet verrassend – dat de foto het belangrijkste is. Maar…, en dit is wel interessant en verrassend,  het gaat er niet om dat je er zo mooi of origineel mogelijk op staat, maar dat die foto iets over jou zegt. “Alle andere zaken zijn (over)duidelijk. Maar wanneer de foto die je op Tinder gebruikt écht iets zegt over jou – bevoordeeld dat je van skiën houdt en men ziet jou op ski’s – dan scoor je beter!

Showen om te scoren!

Je moet dus iets van jezelf laten zien op de foto om op Tinder beter te scoren. Als je van wandelen houdt plaats dan een foto van jezelf waar je vrolijk aan de wandel bent. Ben je stapelgek op honden, laat dan op de foto zien dat je helemaal (honds)dol bent van die beesten! Je snapt ‘m wel. Heel erg mooi op de foto staan is leuk, maar wat je nou leuk vindt in het leven, daar draait het om op Tinder! Ga maar snel die foto veranderen ladies and gentlemen!

Heb je wel van Tinder gehoord maar weet je niet goed wat je ermee aan moet? Lees dan Tinder Tips voor Dummies. 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam